FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Lucy Blue & David Numwami

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke grote indruk op ons dat we voor hen een rubriek in het leven riepen. Elk jaar lanceren we in januari onze zestien ‘Grote Beren van Morgen’, waarin we acht Belgische en acht internationale projecten extra in de verf zetten die volgens ons wel heel wat kunnen bereiken in de komende twaalf maanden. Vandaag de laatste dag met de laatste twee grote beren: Lucy Blue en David Numwami.

Lucy Blue

Lucy Blue is voor velen nog een onbeschreven blad, maar de achttienjarige singer-songwriter uit Dublin mag zich wel al opmaken voor een grote carrière. Maar liefst zes grote platenfirma’s streden om de gunsten van het Ierse toptalent en uiteindelijk viel de keuze op Columbia Records. Eén nummer en één cover bracht Lucy Blue tot nog toe uit, maar in 2021 mogen we heel wat singles en zelfs een album van haar verwachten. Hiervoor werkte ze onder meer samen met een aantal topproducers zoals Fred Again (Ed Sheeran, Stormzy), Two Inch Puch (Sam Smith, Jessie Ware), Rob Milton (Easy Life, Holly Humberstone) en Justin Parker (Rihanna, Lana Del Rey). Het mag dus duidelijk zijn dat Lucy Blue de komende maanden zal uitgroeien tot de nieuwe popsensatie!

David Numwami

Met “Le fisc de l’amour” en “Beats!” heeft de Brusselse David Numwami na het uitbrengen van twee singles al een mooie nadruk op ons achter gelaten. Hij combineert verschillende genres met elkaar en voegt telkens wat magie toe aan zijn muziek, waardoor je je na een luisterbeurt in hogere sferen bevindt. We zagen hem reeds live aan het werk en kunnen zo al verklappen dat Numwami nog enkele mooie nummers voor ons in petto heeft. Bovendien weet de Brusselaar tijdens optredens een glimlach op het gezicht van de toeschouwers te toveren. Zet je neer en geniet van David Numwami!

De andere ‘Grote Beren Van Morgen 2021’ zijn:
4/1: Daine – Iliona
5/1: The Clockworks – The Haunted Youth
6/1: Holly Humberstone – Charles
7/1: BERWYN – Alioth
11/1: Claud – Kids With Buns
12/1: The Lounge Society – Caspar Auwerkerken
13/1: MICHELLE – Ciao Kennedy
14/1: Lucy Blue – David Numwami

Volg onderstaande playlist als je onze ‘Grote Beren van Morgen’ een heel jaar wilt volgen.

1556 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

GOOSE @ Ancienne Belgique (AB): Band zkt. enthousiast publiek

De kans dat jij nog weet wat er twintig jaar geleden allemaal op til was in je leven is misschien niet zo…
InstagramLiveRecensies

We Are Open (dag 2) @ Trix: Gitaren en drums

Dit weekend zakten we af naar het Antwerpse Trix, waar in alle mogelijke zalen de beste Belgische muzikale nieuwigheden werden tentoongesteld. Op…
Features

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2022 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘Grote Beren van Morgen’, van wie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.