FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: MICHELLE & Ciao Kennedy

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke grote indruk op ons dat we voor hen een rubriek in het leven riepen. Elk jaar lanceren we in januari onze zestien ‘Grote Beren van Morgen’, waarin we acht Belgische en acht internationale projecten extra in de verf zetten die volgens ons wel heel wat kunnen bereiken in de komende twaalf maanden. Vandaag introduceren we MICHELLE en Ciao Kennedy.

MICHELLE

New York is een stad die klopt als een overwerkt hart, en door haar aders zwiert al sinds 2018 de zwoele, jolijtige dreampop van sextet MICHELLE. Samen willen de muzikale jonkies Sofia D’Angelo, Julian Kaufman, Charlie Kilgore, Layla Ku, Emma Lee en Jamee Lockard het gevoel van leven en opgroeien in een stad die giert illustreren in hun muziek. Een heuse onderneming, maar de band slaagt hier onherroepelijk in. Na de enorme aanhang van hun initiële release HEATWAVE zette de band voort en bezorgden ze ons in 2020 oorwormpjes als “UNBOUND” en “THE BOTTOM”. Wij hopen op meer van deze zoetigheid en wensen de band een 2021 in ALL CAPS toe.

Ciao Kennedy

Ongeveer een jaar geleden kwam de vijfkoppige tram Ciao Kennedy door de straten van Brussel gevlogen met hun ep Les Vacances. Op deze manier schotelden ze ons vlak voor de lockdown een familiereceptje voor met lo-fi, jazz, hiphop en pop als extravagante kruidenmix. De jongens Samuel, Gaspar, Louis, Leo en Simon huizen samen in een kelder en smikkelen er allemaal samen in het Frans lekker voort op hun instrumentjes. Dit de hele lockdown lang, en zo stomen ze zich nu klaar voor hun tweede grote release. We zijn benieuwd wat ze ons zullen brengen en kijken nu al uit naar de verse lading Brusselse dansbaarheid.

De andere ‘Grote Beren Van Morgen 2021’ zijn:
4/1: Daine – Iliona
5/1: The Clockworks – The Haunted Youth
6/1: Holly Humberstone – Charles
7/1: BERWYN – Alioth
11/1: Claud – Kids With Buns
12/01: The Lounge Society & Caspar Auwerkerken

Volg onderstaande playlist als je onze ‘Grote Beren van Morgen’ een heel jaar wilt volgen.

67 posts

About author
Streep™
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 09/10 @ De Centrale (Gent)

Ook in het mooie Gent schoot de tweede editie van Sound Track uit de startblokken. Lip Service, Michelle, Boshra, Calling Blue Jay…
Features

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 09/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
FeaturesInstagramInterviews

Maak kennis met Ciao Kennedy: 'Ciao Kennedy is vooral een verhaal van vrienden en een gelukkig toeval'

We hebben er lang op gewacht, maar op dinsdag 12 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.