Nieuwe singles

De Grote Beren Van Morgen 2021: BERWYN & Alioth

In de eerste twee weken van het jaar zetten we naar goede gewoonte zestien beloftevolle acts in de schijnwerpers onder de noemer ‘Grote Beren van Morgen’. De afgelopen dagen konden jullie al kennis maken met een aantal veelbelovende nieuwkomers, maar ook vandaag hebben we weer twee toppers in petto: BERWYN en Alioth. Met hun talent speelden ze zich de afgelopen maanden al in de kijker en dat zal in 2021 alleen maar toenemen.

BERWYN

BERWYN is misschien wel de meest veelbelovende soloartiest die er momenteel in Londen ronddwaalt. Samenwerkingen met onder meer Everything is Recorded en Headie One introduceerden hem aan een zeer groot publiek, maar vooral met zijn eerste project DEMOTAPE/VEGA kon de Brit hoge ogen werpen. Zijn unieke blend van soul, gospel, hiphop en rock leverden hem onlangs een plek in de gerenommeerde BBC Sound of 2021 lijst op, waar hij als underdog een knappe derde plaats behaalde. Maar ook zonder de eindwinst wordt BERWYN een gouden toekomst voorspeld. In 2021 mogen we alvast veel van de Brit verwachten, zo liet hij ons tijdens een recent interview weten.

Alioth

Alioth is redelijk nieuw in de Belgische scene, maar velen zien hem nu al als de volgende Belgische superster. De rijzende ster uit Sint-Niklaas sloot zich een tijdje geleden aan bij het Belgische hiphoplabel 32WORLDWIDE (Yung Mavu, Lil Skid, Chuki Beats), dat hem in alle rust liet werken aan zijn repertoire. De verwachtingen voor zijn debuutsingle waren dan ook hooggespannen, maar met “Secrets” trof Alioth meteen raak. Er volgden met “Sober” en “Run” nog twee sterke singles, maar dat is allemaal nog maar het begin voor wat er in 2021 zal volgen. Het totaalpakket klinkt en oogt alvast zeer internationaal en we kijken dan ook met veel spanning naar de volgende stappen in zijn nog jonge loopbaan.

De andere ‘Grote Beren Van Morgen 2021’ zijn:
4/1: Daine – Iliona
5/1: The Clockworks – The Haunted Youth
6/1: Holly Humberstone – Charles
7/1: BERWYN – Alioth

Volg onze onderstaande playlist als je onze ‘Grote Beren Van Morgen’ een heel jaar wilt volgen.

1922 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN - "Bulletproof"

Wie naar de recente worp van Fred again.. geluisterd heeft, zal de naam en de stem van BERWYN ongetwijfeld herkennen. In het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RONKER - "MJ"

‘Net als het leven anno 2022 slaat RONKER droog op uw bakkes’. Mits 2023 door het aanslepend conflict tussen Rusland en Oekraïne…
Features

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘De Grote Beren van Morgen’, waarvan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.