FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Holly Humberstone & Charles

Zoals elk jaar hopen we ook in 2021 weer heel wat wonderlijke parels te ontdekken die ons in de ban houden met hun muziek. Om enkele artiesten een extra duwtje in de rug te geven, lanceerden we vier jaar geleden voor het eerst ‘De Grote Beren van Morgen’. In die rubriek stellen we telkens in de eerste weken van het nieuwe jaar acht opkomende Belgische en acht internationale artiesten voor. Vandaag is die eer weggelegd voor Holly Humberstone en Charles.

Holly Humberstone

Zonder ook maar een nummer uit te brengen, stond Holly Humberstone in 2019 al op Glastonbury en stelde ze zich tijdens haar grote vuurdoop aan de internationale pers voor. In 2020 lanceerde ze zichzelf door haar eerste ep Falling Asleep At The Wheel uit te brengen en vergezelde ze Lewis Capaldi op diens grote arena tour. Haar parcours blijft niet onopgemerkt, want Humberstone werd vandaag tweede in BBC’s Sound of 2021 en Eurosonic riep haar al uit tot dé artiest die je zeker niet mag missen dit jaar. De indiepop is een absolute must voor fans van Maggie Rogers of Taylor Swift, en die zijn er in grote getallen. Niets lijkt een meer in de weg te staan.

Charles

Volgens velen hangt er een vloek rond het winnen van een grote talentenjacht, maar gelukkig wist Charlotte Foret die vloek te doorbreken. De jonge zangeres won het achtste seizoen van The Voice Belgique, waarna Universal meteen aanklopte en haar een contract aanbood. In 2020 volgde dan haar introductie als Charles met de debuutsingle “Wasted Times”, die weken het meest gespeelde nummer op Studio Brussel was. Opvolger “Far Gone” deed het even goed en is een tweede ferme visitekaartje voor de opkomende zangeres. Op kerstdag kreeg ze daardoor ook weinig verrassend de eer om samen met Clouseau een nummer te brengen voor miljoen Belgen, waardoor haar stem al in heel wat huiskamers weergalmde. In 2021 volgt nu een eerste project, waarmee Charles ook internationaal hoge ogen kan gooien.

De Grote Beren van Morgen 2021:

04/01: Daine & Iliona
05/01: The Clockworks & The Haunted Youth

1569 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Before I Go"

In februari maakten we voor het eerst kennis met de rijzende ster Sophia Alexa, die ons toen met de single “Hit and…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock maakt affiche compleet met Bazart, Equal Idiots, Flip Kowlier en meer!

We zitten ondertussen alweer halfweg de festivalzomer van 2022, dus is het een soort traditie geworden dat het uitkijken naar Crammerock kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.