FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Holly Humberstone & Charles

Zoals elk jaar hopen we ook in 2021 weer heel wat wonderlijke parels te ontdekken die ons in de ban houden met hun muziek. Om enkele artiesten een extra duwtje in de rug te geven, lanceerden we vier jaar geleden voor het eerst ‘De Grote Beren van Morgen’. In die rubriek stellen we telkens in de eerste weken van het nieuwe jaar acht opkomende Belgische en acht internationale artiesten voor. Vandaag is die eer weggelegd voor Holly Humberstone en Charles.

Holly Humberstone

Zonder ook maar een nummer uit te brengen, stond Holly Humberstone in 2019 al op Glastonbury en stelde ze zich tijdens haar grote vuurdoop aan de internationale pers voor. In 2020 lanceerde ze zichzelf door haar eerste ep Falling Asleep At The Wheel uit te brengen en vergezelde ze Lewis Capaldi op diens grote arena tour. Haar parcours blijft niet onopgemerkt, want Humberstone werd vandaag tweede in BBC’s Sound of 2021 en Eurosonic riep haar al uit tot dé artiest die je zeker niet mag missen dit jaar. De indiepop is een absolute must voor fans van Maggie Rogers of Taylor Swift, en die zijn er in grote getallen. Niets lijkt een meer in de weg te staan.

Charles

Volgens velen hangt er een vloek rond het winnen van een grote talentenjacht, maar gelukkig wist Charlotte Foret die vloek te doorbreken. De jonge zangeres won het achtste seizoen van The Voice Belgique, waarna Universal meteen aanklopte en haar een contract aanbood. In 2020 volgde dan haar introductie als Charles met de debuutsingle “Wasted Times”, die weken het meest gespeelde nummer op Studio Brussel was. Opvolger “Far Gone” deed het even goed en is een tweede ferme visitekaartje voor de opkomende zangeres. Op kerstdag kreeg ze daardoor ook weinig verrassend de eer om samen met Clouseau een nummer te brengen voor miljoen Belgen, waardoor haar stem al in heel wat huiskamers weergalmde. In 2021 volgt nu een eerste project, waarmee Charles ook internationaal hoge ogen kan gooien.

De Grote Beren van Morgen 2021:

04/01: Daine & Iliona
05/01: The Clockworks & The Haunted Youth

1342 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats - "REVOLUTION" (feat. Charles & Sofiane Pamart)

Chuki Beats is een van de meest relevante hiphopproducers uit ons land, getuige zijn samenwerkingen met mooie namen als Zwangere Guy, Frenetik…
LiveRecensies

blackwave., Emma Bale & Charles @ Werchter Parklife: Met wisselend succes, maar telkens goed geëindigd

Ondanks dat de optredens van donderdag letterlijk in het water vielen, mochten we op vrijdag opnieuw de festivalweide van Werchter betreden. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "The Walls Are Way Too Thin"

We maken er geen geheim van dat we al sinds dag één fan zijn van Holly Humberstone. De Britse zangeres zit nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.