Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Numwami – “Beats!”

Recentelijk zakten we af naar het OLT Rivierenhof voor een fantastisch optreden van Charlotte Adigéry en daar zagen we hem: David Numwami. Hij kreeg de eer het publiek op te warmen en de Brusselaar wist ons helemaal in te palmen met zijn muziek. Numwami stond op het podium met slechts één andere muzikant en met zo nu en dan een gitaar in de hand zong hij met zijn zachte stem in het Frans en Engels. De muziek varieerde van funky tot eerder rustige deuntjes zoals debuutsingle “Le fisc de l’amour“. Op dat halfuurtje tijd maakte David Numwami duidelijk dat hij heel wat in petto heeft en met zijn nieuwste nummer toont hij een andere kant van zichzelf.

“Beats!” wordt ingezet door een – drie keer raden – beat en eens het refrein aanbreekt, betrappen we ons erop een vrolijk dansje te doen. Het ingetogen nummer werkt aanstekelijk en ondanks dat het nog geen drie minuten duurt, neemt het de luisteraar mee naar uiteenlopende plaatsen. Het ene moment dansen we in een zonnig park en wat later dromen we weg op een wolk tijdens dit sfeervolle nummer. Op het einde komt er nog wat gitaar bij en wordt er wat gefloten, waardoor we een nog grotere glimlach krijgen. We zijn benieuwd naar wat deze beloftevolle Brusselaar nog allemaal te bieden heeft.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

733 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Monster Rally: 'Mensen meenemen naar denkbeeldige plaatsen'

In de wereld van instrumentale hiphop en beats is Ted Feighan, beter bekend als Monster Rally, een begrip. De Amerikaan, wiens streams…
AlbumsRecensies

David Numwami - Numwami World (★★★★): De wondere wereld van Numwami

Nog voor hij ook maar een nummer had uitgebracht, werkte David Numwami al samen met Nicolas Godin van Air. Daarnaast ging Numwami…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Cola Boyy - Prosthetic Boombox (★★★½): Is het al zomer?

Afgelopen week draaiden bekende voetballers als Cristiano Ronaldo en Manuel Locatelli Coca Cola nog een loer door doodleuk de drankflesjes van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.