Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Numwami – “Beats!”

Recentelijk zakten we af naar het OLT Rivierenhof voor een fantastisch optreden van Charlotte Adigéry en daar zagen we hem: David Numwami. Hij kreeg de eer het publiek op te warmen en de Brusselaar wist ons helemaal in te palmen met zijn muziek. Numwami stond op het podium met slechts één andere muzikant en met zo nu en dan een gitaar in de hand zong hij met zijn zachte stem in het Frans en Engels. De muziek varieerde van funky tot eerder rustige deuntjes zoals debuutsingle “Le fisc de l’amour“. Op dat halfuurtje tijd maakte David Numwami duidelijk dat hij heel wat in petto heeft en met zijn nieuwste nummer toont hij een andere kant van zichzelf.

“Beats!” wordt ingezet door een – drie keer raden – beat en eens het refrein aanbreekt, betrappen we ons erop een vrolijk dansje te doen. Het ingetogen nummer werkt aanstekelijk en ondanks dat het nog geen drie minuten duurt, neemt het de luisteraar mee naar uiteenlopende plaatsen. Het ene moment dansen we in een zonnig park en wat later dromen we weg op een wolk tijdens dit sfeervolle nummer. Op het einde komt er nog wat gitaar bij en wordt er wat gefloten, waardoor we een nog grotere glimlach krijgen. We zijn benieuwd naar wat deze beloftevolle Brusselaar nog allemaal te bieden heeft.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Juliette Armanet @ Ancienne Belgique (AB): In vuur en vlam

In Frankrijk is Juliette Armanet al lang geen nobele onbekende meer. Haar tweede plaat Brûler Le Feu verzamelde al miljoenen streams op…
FeaturesInterviews

Interview Saib: 'Geen bewuste strategie'

Wie af en toe eens naar beat-afspeellijsten luistert of studeert met op de achtergrond YouTube-kanalen die vierentwintig op vierentwintig lofi spelen, heeft…
InstagramLiveRecensies

GOOSE @ Ancienne Belgique (AB): Band zkt. enthousiast publiek

De kans dat jij nog weet wat er twintig jaar geleden allemaal op til was in je leven is misschien niet zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.