FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: Daine & Iliona

Voor de vierde keer op rij halen we dit jaar onze glazen bol boven en voorspellen we welke artiesten zich mogen opmaken voor een grandioos jaar. Ondertussen groeiden voormalige ‘Grote Beren Van Morgen’ zoals Lewis Capaldi, Angèle, Sam Fender, Lous and The Yakuza of Celeste uit tot grote sterren en sierden ze al vaak onze site met nieuwe releases. Ook in 2021 valt er weer heel wat te ontdekken en zo stellen we dit jaar wederom acht internationale en acht Belgische acts voor die je zeker in de gaten moet houden. Daine en Iliona bijten de spits af, en hoe!

Daine

De achttienjarige Australisch-Filipijnse zangeres Daine heeft in 2020 haar muzikale zoektocht gestart en is voor velen al een potentiëel dark pop icoon. Met een fruitige mélange van metal, rock, elektropop en r&b heeft de opkomende artieste een bloedstollende cocktail weten mixen, waarmee ze in 2020 al heel wat mensen kon verleiden. Vooral op SoundCloud verzamelt Daine inmiddels fans, waardoor ze stilaan op de radar van de grote popsterren komt. Niemand minder dan Charli XCX is al grote fan en plannen voor een samenwerking liggen volgens de geruchten op tafel. In februari staat overigens de release van haar allereerste mixtape gepland, waarop ook de singles “Bloody Knees” en “Ascension” een plek krijgen.

 

Iliona

Franse chanson zit weer in de lift en dat is mede dankzij de twintigjarige Brusselse sensatie Iliona, die het bijna doodverklaarde genre weer leven inblies met haar frivole producties. In Frankrijk en Wallonië wordt ze nu al de toekomst van de Franstalige muziek genoemd en het independent muzieklabel Artside lijkt in 2021 volledig op het onvergelijkbare talent van Iliona te willen inzetten. Haar singles “Reste” en “Moins Joli” staan al in ons geheugen gegrift dankzij intrigerende pianocomposities en sublieme vocale producties. We tellen dan ook de dagen af tot de debuut-ep van de Belgische zangeres ergens in de komende weken verschijnt.

Morgen stellen we je de volgende twee ‘Grote Beren van Morgen 2021’ voor.

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Iliona - Tristesse (★★★½): Wondermooie tranen

Je weet het of je weet het niet, maar ook onze lezers ontsnapten aan het einde van 2020 niet aan talloze eindejaarslijstjes….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single daine - "Bloody Knees"

  Het is altijd fijn als een artiest popmuziek met een hoek af maakt. Zo zijn de meeste nummers van de Australische…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.