FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

© CPU – Chris Stessens

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren de mogelijkheden beperkt. Heel wat festivals gingen niet door, of we kregen er slechts een afkooksel van. Al snel werd er door festivalorganisatoren gezegd dat affiches van 2020 zoveel mogelijk ging worden meegenomen naar 2021, maar nu het festivalseizoen dichterbij komt, lijkt die belofte te mooi om waar te zijn. Haast een jaar geleden begonnen we op onze kalender nieuwe datums voor festivals als Rock Werchter, Best Kept Secret en Tomorrowland neer te schrijven, maar ondertussen hebben we hier en daar opnieuw al onze Tipp-ex moeten bovenhalen. Om het overzicht te bewaren, lijsten we hier alle belangrijke festivals op en hoe ze komende zomer al dan niet zullen doorgaan.

(Dit artikel zal steeds worden geactualiseerd. Het meest recente nieuws komt bovenaan te staan.)

7 april – Pohoda uitgesteld naar 2020

Net zoals er mensen van over de hele wereld naar Rock Werchter of Pukkelpop komen zijn er elk jaar ook Belgen die naar Slovakije trekken voor Pohoda. Het festival maakte bekend dat de vierentwintigste editie van het festival ook dit jaar niet zal doorgaan. Deze beslissing werd gemaakt na overleg met experts. Doorheen de zomer zullen er wel kleinere evenementen georganiseerd worden op de luchthaven waar het festival normaal doorgaat. De organisatie liet eveneens weten dat het festival volgend jaar zal doorgaan op 7, 8 en 9 juli 2022.

7 april – Judas Priest eerste officiële headliner van Graspop Metal Meeting 2022

In februari kregen we het teleurstellende nieuws te horen dat Graspop Metal Meeting dit jaar niet zou doorgaan en sindsdien hebben al een hele hoop Belgische festivals dezelfde boodschap bekend gemaakt. Tussen al het slechte nieuws krijgen we vandaag ook wat goed nieuws. Judas Priest is de eerste officiële headliner van de editie van volgend jaar van Graspop. Op 18 juni 2022 wordt het een extra groot feest is Dessel, want het is niet alleen de vijftigste verjaardag van de legendarische metalband, maar ook de 25ste verjaardag van het festival.

2 april – Sting stelt optreden op Gent Jazz uit

In 2019 kregen we het heugelijke nieuws te horen dat Sting naar Gent zou afzakken om daar op te treden op het jazzfestival. Jammer genoeg was de frontman van The Police de dag van zijn show ziek en dus stelde hij het optreden met een jaar uit, maar ook vorig jaar kon dat niet doorgaan door de coronacrisis. Derde keer goeie keer? Nee, want ook anno 2021 wordt het optreden van Sting uitgesteld naar volgend jaar. Gent Jazz liet meteen al weten dat het optreden zal doorgaan op 13 juli 2022, hopelijk dan toch.

2 april – Couleur Café uitgesteld naar 2022

We zagen het al aankomen, maar nu is het ook officieel. Couleur Café wordt uitgesteld naar volgend jaar. Het Brusselse festival ging dit jaar onder meer Zwangere Guy en Little Simz ontvangen, maar door het gebrek aan perspectief heeft de organisatie beslist dat het driedaagse festival niet zal doorgaan. Indien je reeds tickets aankocht voor deze (of de vorige) editie van Couleur Café, dan blijven deze geldig voor de editie van 2022. Volgend jaar afspraak onder het Atomium op 24, 25 en 26 juni.

1 april – Rock Ternat herrijst acht jaar na faillissement uit de dood

Het hoeft niet altijd slecht nieuws te zijn! Het is misschien een gek moment om een festival op te richten, maar we zijn fan van het optimisme: Rock Ternat komt terug. Op 27 en 28 augustus 2021 (ja, dit jaar nog!) zou de organisatie terug willen opstaan uit de dood aan de hand van een crowdfunding. Rock Ternat moet natuurlijk nog afwachten wat de maatregelen zijn tegen dan, maar zal die perfect kunnen volgen. Het zou gaan om een volledig Belgische affiche, waar we binnenkort de eerste namen van krijgen. Wij kijken er nu al naar uit!

31 maart – Bospop wordt uitgesteld naar 2022

Het lijkt ook in Nederland een lege zomer te gaan worden, want ook Bospop zal geen editie krijgen in 2021. Er waren nog te veel onzekerheden voor het festival in Weert, en daarom besloot de organisatie de stekker eruit te trekken. Zo zal het feestje dus pas doorgaan op 8, 9 en 10 juli 2022, aangezien een uitstel naar een latere datum zoals in september niet mogelijk was. Volgens Bospop hadden er al te veel artiesten hun tour uitgesteld naar volgend jaar, waardoor de affiche niet meer kwaliteitsvol was. De organisatie verwacht snel de eerste namen bekend te maken. Meer info vind je op de site van Bospop.

31 maart – Woo Hah! schuift een jaartje op

Een paar weken na Best Kept Secret wordt Woo Hah! georganiseerd op datzelfde terrein, maar net als dat andere festival zal de zomer van 2021 nog te vroeg komen. Daarom heeft de organisatie beslist om de boel uit te stellen naar 8, 9 en 10 juli. Volgens Woo Hah! zelf bleef de situatie nog even onduidelijk, omdat er nog werd uitgekeken naar een kleinere editie in september. Dat bleek uiteindelijk niet mogelijk en dus werd uitstellen de enige oplossing. Tickethouders krijgen hun geld terug. Voor meer info kan je terecht op de website van het festival.

30 maart – Pearl Jam eerste headliner Rock Werchter 2022 en Pinkpop 2022

Wat al een tijdje in de lucht hing, wordt nu ook werkelijkheid: Pinkpop wordt uitgesteld naar 2022. Er waren te veel onduidelijkheden over een editie in juni en dus neemt de organisatie het zeker voor het onzekere. Het festival vindt nu dus plaats van 17 tot 19 juni 2022. Wel komt er nog goed nieuws bij de annulatie, want headliner Pearl Jam keert sowieso terug.

Eddie Vedder en co maakten tegelijk met het nieuws de nieuwe data van hun Europese tour bekend, met op 18 juni een stop in Landgraaf en op 30 juni een show in Werchter. Alweer iets om naar uit te kijken dus!

30 maart – Nieuwe namen All Points East Londen: Jorja Smith, London Grammar, Celeste en meer

Het gaat hard voor All Points East in Londen, want de nieuwe namen schieten als paddenstoelen uit de grond. Eerder (zie: 9 maart en 25 maart) kregen we al voor zowel zondag als maandag een fijne affiche, met onder andere Jamie xx en Foals, en daar komt nu de affiche van openingsdag zaterdag 27 augustus bij. Op de planning staan onder andere London Grammar, Jorja Smith, Celeste, Loyle Carner, Mura Masa, Floating Points, Kelly Lee Owens en veel meer.

Iets voor de Pukkelpopganger om in de gaten te houden dus! Alle info vind je op de website van het festival.

26 maart – Concert at SEA zal pas in 2022 doorgaan, maar komt binnenkort met alternatief

Wat al even in de lucht hing, is nu ook werkelijkheid geworden: begin juli kwam te vroeg  voor Concert at SEA in Zeeland. De organisatie heeft daarom beslist om alles uit te stellen naar 30 juni tot en met 2 juli 2022. De tickets blijven wel geldig voor volgend jaar. Meer info vind je op de website van het festival.

In het originele weekend zal de organisatie wel met een online alternatief komen. Wat dat precies inhoudt is nog onduidelijk.

25 maart – Britse Victorious Fest is hoopvol en kondigt line-up aan met Royal Blood, The Streets, Madness en meer

Het zag er even niet goed uit voor Victorious Festival, maar nu is de kogel door de kerk. Het festival kreeg groen licht van de Britse regering en kondigde in een klap een groot deel van de line-up aan. Krijgen we onder andere te zien in Portsmouth: Royal Blood, Supergrass, Madness, The Kooks, The Streets, Fontaines D.C., Miles Kane en veel meer.

Victorious Festival vindt plaats van 27 tot en met 29 augustus. Alle info vind je op de website van het festival.

25 maart – All Points East vult affiche verder aan met o.a. Foals, Bombay Bicycle Club en Róisín Murphy

Ook aan de andere kant van het kanaal wordt er nu volop ingezet op een festivalzomer van eind augustus tot september. Het Londense All Points East Festival had al een deeltje van de affiche bekendgemaakt (zie: 9 maart) en vult nu guitig verder aan. Op maandag 30 augustus krijgen we een fijn indierock/pop dagje voorgeschoteld, met op de line-up: Foals, Bombay Bicycle Club, Caribou,Róisín Murphy, Gang of Youths, Whitney, Jade Bird, Holly Humberstone en meer!

Op zondag 29 augustus wordt het festival overigens omgedoopt tot Field Day, met op de affiche onder meer Bicep (live), The Blessed Madonna, Jungle (dj-set), Ross From Friends (live) en meer. Meer info vind je op de website van het festival!

24 maart – Stormzy komt naar Lowlands 2021

Terwijl de festivals in juli met mondjesmaat annuleren, lijkt er geen houden aan Lowlands. Het Nederlandse festival kondigde een dikke week geleden nog de eerste 55 namen aan, en daar komt nu Stormzy bij. Het Britse grimefenomeen vervoegt zo namen als onder andere Liam Gallagher en slowthai en is op die manier nog maar eens een grote internationale naam voor op de affiche. Een exacte datum voor zijn show is er nog niet (dat geldt overigens voor elke band), maar Lowlands 2021 vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus 2021.

Meer info vind je op de site van het festival.

19 maart – Tiende verjaardag van Extrema Outdoor uitgesteld naar 2022, maar organisatie mikt op kleinere editie in september

Als een van de eerste festivals van de zomer, heeft Extrema Outdoor in Heusden-Zolder zich opgewerkt tot een van de vaste seizoensopeners. Ondertussen zijn ze daar al toe aan hun tiende editie, maar van een verjaardagsfeestje was er nog steeds geen sprake; en dat zal ook dit jaar niet het geval zijn. De jubileumeditie van Extrema werd uitgesteld naar 3, 4 en 5 juni 2022.

Daar voegt het festival wel graag aan toe dat er mogelijks nog een kleinere editie aankomt. Als de omstandigheden het toelaten, wordt er mogelijks een lightversie of iets dergelijks georganiseerd in september. Meer info vind je op de website van het festival.

18 maart – Les Nuits Botanique gaat door in september

Gisteren werd al aangekondigd dat Tomorrowland in de plaats van in juli zal doorgaan aan het einde van de zomer en nu heeft Brusselse concertzaal Botanique aangekondigd dat ook zij hun festival later dan gewoonlijk zullen laten doorgaan. Van 8 tot en met 26 september 2021 zullen er een hele hoop concerten plaatsvinden, maar wie er precies zal spelen is voorlopig nog een mysterie. We kijken er in ieder geval al naar uit!

18 maart – Balaton Sound gaat pas door in 2022

Net zoals er normaal gezien mensen van over heel Europa of zelfs de hele wereld naar België reizen voor festivals als Rock Werchter en Tomorrowland zijn er elk jaar ook Belgen die naar Hongarije trekken voor Balaton Sound. Net als vorig jaar zal dat ook in 2021 niet mogelijk zijn, want Balaton wordt alweer met een jaar uitgesteld naar juli 2022 door de aanhoudende pandemie. Aangekochte tickets voor de editie van 2020 of 2021 zijn automatisch geldig voor die van volgend jaar, maar je kan je geld ook terugkrijgen als je dat wilt.

Meer info op de website.

17 maart – Tomorrowland wordt verplaatst naar het einde van de zomer

Geen groots dancefestival in Boom dit jaar, althans niet in de geplande weekends. De organisatie van Tomorrowland houdt de moed erin om komende zomer toch nog hun festival te kunnen laten doorgaan. Daarom stellen ze de feestelijkheden uit naar eind augustus/begin september, meer bepaald 27, 28 en 29 augustus (weekend 1) en 3, 4 en 5 september (weekend 2). Tomorrowland maakte er de afgelopen weken geen geheim van dat het graag naar het einde van de zomer zou verhuizen, en dat is bij deze dus ook effectief gebeurd.

Er zit echter een addertje onder het gras: Ondanks dat Tomorrowland deze data al aankondigt, moet de organisatie nog even wachten op toestemming. Of die er effectief komt, valt nog af te wachten. Wel is de ingesteldheid van het festival mooi, en mocht het feestje alsnog niet doorgaan, kan er nog altijd een kleinere variant georganiseerd worden.

17 maart – VESTROCK 2021 wordt uitgesteld tot 2022, of november 2021 als dat mag

Het Nederlandse VESTROCK stond gepland om begin juni door te gaan, maar door gekende redenen wordt het festival uitgesteld naar 3 tot en met 5 juni 2022. Wie zo lang niet kan wachten om naar Hulst te trekken voor livemuziek kan hopen op soepelere maatregelen in Nederland voor november. Voorlopig staat VESTROCK DOWNTOWN gepland op 5 en 6 november 2021 en ondanks dat het festival kleinschaliger zal zijn dan het moederfestival wordt het wellicht ook gezellig als het mag doorgaan.

16 maart – Paradise City Festival organiseert opnieuw Paradise Down by the Lake

Normaal gezien gingen we eind juni de zesde editie van Paradise City Festival mogen meemaken, maar corona brengt nog geen goeie vooruitzichten met zich mee voor die periode. Het festival in Perk (Steenokkerzeel) organiseerde vorig jaar al een alternatieve versie en ook in 2021 zal het op dezelfde manier doorgaan. Tussen 1 mei en 6 juni 2021 zullen er negentien sessies worden georganiseerd. Van op drijvende pontons zal je met je bubbel kunnen genieten van onder meer Le Motel, DTM Funk, Nosedrip en Lander Gyselinck.

Meer informatie is te vinden op het Facebookevenement.

16 maart – Ook in 2021 geen Werchter

Op hetzelfde moment dat Lowlands in Nederland de eerste namen aankondigde (zie hieronder) laat de organisatie van Rock Werchter weten dat het Belgische festival dit jaar niet zal doorgaan. Naast Rock Werchter sneuvelen zo ook Werchter Boutique en TW Classic, twee eendagfestivals die op hetzelfde terrein plaatsvinden. De organisatie achter de festivals zegt dat ze de bezoekers en artiesten de volledige ervaring willen geven en dat dat in 2021 nog niet zal lukken. Dit slechte nieuws wordt net iets dragelijker gemaakt, want we kunnen in onze agenda 30 juni tot en met 3 juli 2022 al in het rood aanduiden, aangezien dan Rock Werchter zal plaatsvinden. Werchter Boutique en TW Classic hebben nog geen nieuwe datum aangekondigd.

Vorig jaar kwam er een kleine vervanger van Rock Werchter, maar of er dit jaar opnieuw een zomerbar op de weide opengaat, is nog niet geweten.

16 maart – Lowlands kondigt eerste namen aan

Goed nieuws voor de Nederlandse festivalliefhebber, want Lowlands heeft zopas de eerste namen aangekondigd. Het festival dat plaatsvindt in Biddinghuizen zal naast Nederlandse en Belgische bands als Eefje de Visser en Balthazar ook internationale toppers als Liam Gallagher, The Chemical Brothers, YUNGBLUD, AURORA en slowthai ontvangen. Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus 2021 en dat is dezelfde week als Pukkelpop. Het ziet er dus goed uit voor dat festival!

Een volledig overzicht van de voorlopige affiche vind je op de site van Lowlands.

11 maart – Ook dit jaar geen Gladiolen, maar het festival komt met een alternatief: Oogst

Voor het tweede jaar op rij wordt Gladiolen in Olen uitgesteld. Het festival is een van de eersten van het seizoen, waardoor het wel logisch is dat het niet op volle capaciteit kan doorgaan. Daarom roept de organisatie op om je te laten vaccineren, zodat we volgend jaar terug met z’n allen kunnen genieten van de muziek. Gladiolen 2022 vindt plaats op 3 en 4 juni. Tickets blijven geldig en de organisatie doet haar best om de affiche zo goed mogelijk te behouden.

Geen festival op volle capaciteit dus, maar wel een alternatief met de toepasselijke naam Oogst. Van 24 tot en met 28 augustus 2021 organiseert het festival vijf muzikale zomeravonden op de initiële festivalweide. Details over wat dat precies zal zijn, worden binnenkort bekendgemaakt.

10 maart – Pukkelpop blijft optimistisch

Zo nu en dan verschijnt er ook nog eens positief nieuws in festivalland. Heel wat festivals werden alweer uitgesteld naar volgend jaar, maar de organisatie van Pukkelpop zegt een goed oog te hebben op de toekomst. Er worden steeds meer mensen gevaccineerd en als er geen plotse wending (zoals een nieuwe gevaarlijke variant) plaatsvindt in het coronaverhaal zou het festival plaatvinden van 19 tot en met 22 augustus 2021. Het perfecte festival zal het wellicht niet worden, want grote Amerikaanse bands zijn nog niet happig op een tournee. Toch is het festival een affiche aan het samenstellen met nationale en internationale acts.

10 maart – Rock am Ring, Hurricane en vijf andere Duitse festivals gaan dit jaar niet door

Ook in Duitsland waren er in 2020 geen grote festivals te bespeuren en voor dit jaar ziet het er ook niet goed uit. Er werd zopas bekend gemaakt dat Deichbrand, Hurricane, Southside, Rock am Ring, Rock im Park, SonneMondSterne en Greenfield festival niet zullen doorgaan komende zomer. Voor festivals als Rock am Ring en Hurricane is dit geen al te grote verrassing aangezien deze normaal plaatvinden in juni. Toch is er nog een beetje hoop voor de Duitse festivalliefhebber, want het einde van de zomer ziet er momenteel nog evenementvriendelijker uit. Zo gaat bijvoorbeeld Lollapalooza Berlin in september voorlopig nog door. Of dat festival effectief zal doorgaan is nog maar de vraag, want festivals uitstellen naar volgend jaar is in Duitsland haast besmettelijker dan covid-19.

9 maart – All Points East Londen stelt festival uit naar eind augustus en kondigt eerste namen aan

Eind mei vindt in het Verenigd Koninkrijk steevast All Points East plaats. Een driedaags festival in het Victoria Park in Londen met een leuke gevarieerde affiche. In 2020 zouden bijvoorbeeld Tame Impala, Glass Animals en Kraftwerk 3D langskomen, maar om gekende redenen werd dat feestje uitgesteld naar dit jaar. Ondanks dat er al heel wat festivals hun plannen voor 2021 uitstelden naar 2022, lijkt All Points East het effectief deze zomer te gaan doen. We kregen heel lang geen nieuwe info, tot vandaag: het Britse festival schoof op naar 27 – 30 augustus 2021(!) en kondigde onder andere Jamie xx, slowthai, Pa Salieu, Arlo Parks en Little Simz aan als eerste namen.

Dat biedt perspectieven, want bij ons maakte Tomorrowland er eerder deze week al geen geheim van dat het alles klaarmaakt om te verhuizen naar eind augustus. Mochten er andere grote Belgische festivals (zoals bijvoorbeeld een Rock Werchter) dat voorbeeld volgen, dan zijn de namen die All Points East aankondigde, iets om in de gaten te houden. Meer info over de line-up en ticketverkoop vind je op de website van het festival.

5 maart – Sunrise Festival blijft nog een jaartje Sunset festival

Slecht nieuws voor de fans van het dancefestival Sunrise Festival, want dat zal ook komende zomer niet doorgaan. Het festival in de Lilse Bergen wordt uitgesteld naar 24, 25 en 26 juni 2022. Wel komt de organisatie nog met goed nieuws. Zo blijft het festival voor het tweede jaar op rij Sunset Festival: een kleinere editie in vier verschillende delen. Meer info hierover vind je op de website van het festival.

5 maart – Portugese Rock in Rio Lisboa uitgesteld naar 2022

Na NOS Primavera Sound eerder deze week, valt vandaag het volgende grote Portugese festival in het water: Rock in Rio Lisboa. Op de affiche voor dit jaar stonden onder andere Foo Fighters, Post Malone, Liam Gallagher en The National, maar of die ook worden meegenomen naar 2022 blijft nog een groot vraagteken. De organisatie zou normaal rond deze tijd moeten beginnen aan de opbouw van het festivalterrein, maar door de huidige maatregelen kon de veiligheid niet gegarandeerd worden. Uitstellen naar volgend jaar dus: de negende editie van Rock in Rio Lisboa zal plaatsvinden op 18-19 en 25-26 juni 2022.

2 maart – Primavera Sound zal pas plaatvinden in 2022

Wie de eerste week van juni naar Spanje op reis wou gaan, had er wellicht een bezoek aan Primavera Sound aan gekoppeld, maar dat zal niet meer lukken. Het festival, dat normaal plaatsvindt in Barcelona, zal ook dit jaar niet doorgaan en zo vallen optredens van onder meer The Strokes, Tame Impala en Gorillaz in het water. Net als bij Glastonbury Festival stond er ook hier een jubileumeditie gepland, maar deze wordt opgeschoven naar een nog onbekende datum in 2022.

Ook NOS Primavera Sound, de Portugese tegenhanger, is uitgesteld naar volgend jaar. Het festival zal doorgaan van 9 tot en met 12 juni 2022 en dat betekent dat het festival een dag langer zal duren dan dit jaar gepland was.

26 februari – Thom Yorke: Tomorrow’s Modern Boxes komt niet naar Rock Werchter 2021

Wie Thom Yorke zegt, denkt natuurlijk meteen aan Radiohead. De frontman van die legendarische band zou komende zomer met een ander project afzakken naar de weide van Werchter, maar Yorke cancelde ondertussen al zijn volledige zomertournee. Rock Werchter deelde eerder al een vage mededeling over hoe zij kijken naar de zomer van 2021. Het is dus nog niet duidelijk of Thom Yorke vervangen wordt door een andere act of we pas in 2022 terug naar Rock Werchter kunnen gaan.

26 februari – Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2022

Enkele dagen nadat headliner Aerosmith zelf heeft aangekondigd dat ze pas in 2022 naar België zou komen, heeft gastheer Graspop Metal Meeting aangekondigd dat het volledige festival (alweer) een jaar wordt opgeschoven. Het metalfestival in Dessel zal doorgaan van 16 tot en met 19 juni 2022 en de organisatie doet hun best om zoveel mogelijk van de namen mee te nemen naar de affiche van volgend jaar. We kijken ernaar uit!

24 februari – Best Kept Secret 2021 gaat niet door

In de eerste helft van juni hoopten we met onze tent en slaapzak naar Nederland te trekken om daar bands als The National, Massive Attack en The Strokes aan het werk te zien op Best Kept Secret. De organisatie van het festival heeft ondertussen bekendgemaakt dat die droom te mooi was om waar te zijn en stelde het festival uit naar volgend jaar. Het is nog niet bekend wanneer precies BKS zal doorgaan.

22 februari – Aerosmith komt pas in 2022 naar Graspop Metal Meeting

Het werd reeds in 2019 aangekondigd dat we het jaar erop naar Dessel zouden kunnen afzakken om Aerosmith aan het werk te zien. Toen bleek dat Graspop in 2020 niet zou doorgaan, werd Aerosmith, net als vele andere bands, op de planning voor dit jaar gezet. Wie al aan het aftellen was, zal nog wat langer mogen tellen aangezien de groep hun tournee heeft uitgesteld naar 2022. Op zondag 19 juni 2022 strijkt Aerosmith neer op Belgische festivalbodem.

21 januari – Ook dit jaar geen verjaardagseditie van Glastonbury Fesitval

Vorig jaar zou Glastonbury Festival vijftig kaarsjes hebben uitgeblazen en het ziet er naar uit dat ook dit jaar de verjaardag van het wereldbekende festival niet gevierd zal worden. Glastonbury zou (naar goeie gewoonte) eind juni hebben plaatsgevonden en ook volgend jaar zal het zich wellicht net voor het begin van de zomervakantie situeren. Hoewel we al benieuwd zijn naar de nieuwe datums, vragen we ons vooral af of er nog veel festivals de handdoek in de ring zullen gooien.

632 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Judas Priest komt naar Graspop Metal Meeting 2022

© CPU – Sven Michiels Dat Graspop Metal Meeting ook dit jaar niet kon doorgaan, was zelfs al geen donderslag bij heldere…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (29 maart - 4 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Tomorrowland gaat door aan het einde van de zomer

Nadat we gisteren te horen kregen dat Rock Werchter dit jaar niet zal doorgaan, hielden we ons festivalhart met veel schrik vast….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.