FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Aerosmith stelt tour nog een jaartje uit en komt pas in 2022 terug naar Graspop

Op 6 december 2019 werd Aerosmith met toeters en bellen aangekondigd voor Graspop 2020. Dat feestje ging uiteindelijk niet door, maar geen paniek! Het festival in Dessel stelde meteen iedereen gerust en kondigde de Amerikaanse legendes dan weer aan als eerste naam voor de editie in 2021. Geen twee zonder drie, moeten de mannen gedacht hebben, want ook dit jaar zal het niet gebeuren. Echt verrast zijn we daar uiteindelijk niet over, want de kans dat we binnen vier maanden met z’n allen op Graspop zouden staan, lijkt niet echt reëel. De mannen van Aerosmith anticiperen daar nu al op, want op hun site veranderden ze ondertussen al alle tourdata.

Aerosmith zou normaal gezien het festival afsluiten met een exclusieve Benelux-show, maar dat zal dan nog een jaartje moeten wachten. De band zal nu – althans volgens hun website – op zondag 19 juni 2022 naar Dessel afzakken en dat is nog steeds hun enige halte in de Lage Landen. Daarnaast zien we bijvoorbeeld ook al dat de mannen op het grote Glastonbury zullen spelen, waarmee ze meteen de eerste naam zijn voor het Britse festival. Nu al iets om naar uit te kijken dus!

Graspop zelf communiceerde voorlopig nog niet, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn. Meer info over het festival vind je op de website.

765 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop Metal Meeting 2021 uitgesteld naar 2022

Het is de week waarin de festivals voor deze zomer vallen als vliegen. Enkele dagen geleden kregen we al het negatieve nieuws…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Megadeth, A Day to Remember, Bullet for My Valentine en negen andere namen voor Graspop 2021

We worden om de oren geslagen met slecht nieuws voor de cultuursector, maar met ons laatste sprankeltje hoop duimen we voor een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.