FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Rock Werchter organiseert deze zomer WERCHTER PARKLIFE met Balthazar, Goose, Equal Idiots en meer!

© CPU – Bert Savels

‘Vanaf 13 augustus zijn er terug festivals mogelijk’. Hoe zo’n zinnetje een gevoel van nationale euforie kan teweeg brengen. Heel wat festivals sprongen dan ook meteen op de kar en maakten hun plannen voor komende zomer bekend. Pukkelpop zal koste wat kost doorgaan in normale omstandigheden (en de grootste kanshebbers vind je hier), Tomorrowland bekijkt de komende dagen wat het kan doen en nu is ook Rock Werchter daar met een zomerplan: WERCHTER PARKLIFE. Vorig jaar moest de organisatie het nog redelijk kleinschalig en nationaal houden met hun Zomerbar, maar dit jaar zal het allemaal veel grootser worden.

Herman Schueremans wacht echter niet tot 13 augustus en zal elke week van juli van donderdag tot zondag een festivalletje op poten zetten. Praktisch betekent dat, dat er in een speciaal ontworpen festivaltent twee bands komen optreden voor zo’n 2.500 (zittende) toeschouwers. Dat gebeurt op donderdag en vrijdag enkel in de avond, en in het weekend een keer in de namiddag en een keer in de avond. WERCHTER PARKLIFE wordt dus veel grootschaliger dan de Zomerbar, en dat is ook te zien aan de affiche.

Zo is er op nationaal vlak voor iedereen wat wils met onder andere BalthazarGoose, Arsenal, Black Box Revelation, Lil Kleine & Ronnie Flex en Equal Idiots.

De volledige line-up en dagverdeling vind je onderaan het artikel. Tickets worden enkel verkocht in bubbels van vier personen en de verkoop start op 18 mei om 10 uur. Meer info vind je via de site van Rock Werchter.

Welke festivals er effectief doorgaan, hebben we trouwens allemaal opgelijst in een apart artikel!

De voorlopige line-up:

Donderdag 1 juli: Balthazar

Vrijdag 2 juli: Goose

Zaterdag 3 juli: Arsenal – Tin Fingers

Zondag 4 juli: Lil Kleine – Ronnie Flex & The Farm (enkel namiddag) // Black Box Revelation – Equal Idiots (enkel avond)

847 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Metallica tweede headliner van Rock Werchter 2022!

De festivalkoorts stijgt opnieuw in het land en met de naderende vrijheid in zicht, zitten heel wat festivals in volle voorbereiding voor…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes annuleert Europese tour en komt niet naar Rock Werchter 2021

Het is een donkere week voor het festivallandschap. Niet dat we het niet zagen aankomen in deze coronatijden, maar de klappen komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.