FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Rock Werchter organiseert deze zomer WERCHTER PARKLIFE met Balthazar, Goose, Equal Idiots en meer!

© CPU – Bert Savels

‘Vanaf 13 augustus zijn er terug festivals mogelijk’. Hoe zo’n zinnetje een gevoel van nationale euforie kan teweeg brengen. Heel wat festivals sprongen dan ook meteen op de kar en maakten hun plannen voor komende zomer bekend. Pukkelpop zal koste wat kost doorgaan in normale omstandigheden (en de grootste kanshebbers vind je hier), Tomorrowland bekijkt de komende dagen wat het kan doen en nu is ook Rock Werchter daar met een zomerplan: WERCHTER PARKLIFE. Vorig jaar moest de organisatie het nog redelijk kleinschalig en nationaal houden met hun Zomerbar, maar dit jaar zal het allemaal veel grootser worden.

Herman Schueremans wacht echter niet tot 13 augustus en zal elke week van juli van donderdag tot zondag een festivalletje op poten zetten. Praktisch betekent dat, dat er in een speciaal ontworpen festivaltent twee bands komen optreden voor zo’n 2.500 (zittende) toeschouwers. Dat gebeurt op donderdag en vrijdag enkel in de avond, en in het weekend een keer in de namiddag en een keer in de avond. WERCHTER PARKLIFE wordt dus veel grootschaliger dan de Zomerbar, en dat is ook te zien aan de affiche.

Zo is er op nationaal vlak voor iedereen wat wils met onder andere BalthazarGoose, Arsenal, Black Box Revelation, Lil Kleine & Ronnie Flex en Equal Idiots.

De volledige line-up en dagverdeling vind je onderaan het artikel. Tickets worden enkel verkocht in bubbels van vier personen en de verkoop start op 18 mei om 10 uur. Meer info vind je via de site van Rock Werchter.

Welke festivals er effectief doorgaan, hebben we trouwens allemaal opgelijst in een apart artikel!

De voorlopige line-up:

Donderdag 1 juli: Balthazar

Vrijdag 2 juli: Goose

Zaterdag 3 juli: Arsenal – Tin Fingers

Zondag 4 juli: Lil Kleine – Ronnie Flex & The Farm (enkel namiddag) // Black Box Revelation – Equal Idiots (enkel avond)

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met 22 nieuwe namen!

Al bekomen van de dertien nieuwe namen die Pukkelpop vanochtend op je los liet? Goed, want er volgt nóg meer festivalnieuws! Dat…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Declan McKenna, Tom Odell, Brihang en nog 15 nieuwe namen voor Rock Werchter!

Vorige week verklapte IDLES zelf al dat ze op Rock Werchter gaan spelen aanstaande editie en nu heeft de festivalorganisatie dat ook…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

IDLES staat op Rock Werchter 2024!

Nog niet genoeg festivalnieuws gehad deze week? Geen probleem! In de aanloop naar de release van TANGK en een bijbehorende uitverkochte Lotto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.