FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lokerse Feesten 2021 gaat door, kondigt Arsenal, Hooverphonic en meer aan

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dat de festivals terug een sprankeltje hoop hebben dankzij de dalende coronacijfers en de optimistische vooruitzichten van de regering, is niemand ontgaan. Bij de Lokerse Feesten zien ze het dan ook positief en in 2021 zal er toch een editie zijn. Wel nog altijd niet zoals we gewoon zijn op de grote kaai in Lokeren, maar een coronaveilige editie in een bubbel van vier personen.

Tien dagen kan je genieten van een reeks concerten. De eerste namen binnen die reeks maakt de organisatie nu bekend. Op zondag 1 augustus komt Arsenal langs en de dag nadien is het de beurt aan Hooverphonic. Op woensdag krijg je twee voor de prijs van één met Brihang en Het Zesde Metaal. Het weekend erop krijg je op vrijdag 6 augustus tweemaal Bart Peeters & De Ideale Mannen en Clouseau, die elks een namiddag- en avondconcert geven. Op zondag 8 augustus ten slotte zijn er Gabriel Rios en Novastar.

Enkel Belgische kleppers dus, en er komt nog heel wat moois aan. Dat belooft de organisatie. Op 12 juni gaat de ticketverkoop van start en gezien het allemaal met een beperkter publiek zal plaatsvinden, moet je er snel bij zijn. Als je vorig jaar al een ticket had, krijg je een exclusieve code om op 11 juni een pre-sale te hebben. Alle info op www.lokersefeesten.be.

3034 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Lalma - "The Realm"

Afgelopen zondag zond Canvas de eerste aflevering uit van de driedelige documentaire The Rhythm of the Band  – naar het gelijknamige album…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dranouter kondigt ondanks onduidelijkheid Zomersessies XL aan met o.a. Hooverphonic en Bart Peeters

Het is ondertussen al lang geen geheim meer dat de livesector al een dik jaar kreunt onder de coronacrisis, maar dat er…
AlbumsRecensies

Arsenal - The Rhythm of the Band (★★★): Onsamenhangende identiteitscrisis

Wat is muziek? Dat vraagt Hendrik Willemyns zich af in een nieuwe Canvasreeks. De Belgische muziekliefhebber kent hem ondertussen al zo een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.