FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lokerse Feesten 2021 gaat door, kondigt Arsenal, Hooverphonic en meer aan

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dat de festivals terug een sprankeltje hoop hebben dankzij de dalende coronacijfers en de optimistische vooruitzichten van de regering, is niemand ontgaan. Bij de Lokerse Feesten zien ze het dan ook positief en in 2021 zal er toch een editie zijn. Wel nog altijd niet zoals we gewoon zijn op de grote kaai in Lokeren, maar een coronaveilige editie in een bubbel van vier personen.

Tien dagen kan je genieten van een reeks concerten. De eerste namen binnen die reeks maakt de organisatie nu bekend. Op zondag 1 augustus komt Arsenal langs en de dag nadien is het de beurt aan Hooverphonic. Op woensdag krijg je twee voor de prijs van één met Brihang en Het Zesde Metaal. Het weekend erop krijg je op vrijdag 6 augustus tweemaal Bart Peeters & De Ideale Mannen en Clouseau, die elks een namiddag- en avondconcert geven. Op zondag 8 augustus ten slotte zijn er Gabriel Rios en Novastar.

Enkel Belgische kleppers dus, en er komt nog heel wat moois aan. Dat belooft de organisatie. Op 12 juni gaat de ticketverkoop van start en gezien het allemaal met een beperkter publiek zal plaatsvinden, moet je er snel bij zijn. Als je vorig jaar al een ticket had, krijg je een exclusieve code om op 11 juni een pre-sale te hebben. Alle info op www.lokersefeesten.be.

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…
InstagramLiveRecensies

Rock Ternat (Dag 2 met o.a. DIRK., Brihang & Arsenal): Dans de regen weg

Vaak gaat het op de tweede festivaldag ietwat moeilijker vooruit. De bezoekers zijn nog moe van de dag ervoor. Vaak omdat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.