Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alioth – “Sober” (feat. Chuki Beats)

Antwerpse zanger Alioth moet zowat één van de enigen zijn voor wie 2020 geen absoluut rampenjaar betekende. Het jonge talent maakte dit jaar zijn debuut met singles als “Secrets” en “Run”, die hij uitbracht onder het goedkeurend oog van alleskunner Chuki Beats op het opkomend label 32Worldwide. Omringd door andere virtuozen Yung Mavu, K1D en Pretty Boy Dro verblijdde hij het publiek met zijn gastoptreden op “Reckless”, zijn grootste hit tot nu toe.

“Sober” is slechts het vierde nummer uit zijn oeuvre, al zal het daar lang niet bij blijven. Op de single bezingt Alioth een ingewikkelde liefdessituatie waarbij zijn geliefde enkel contact zoekt wanneer ze geïntoxiceerd is. Zijn zachte stem doet denken aan een rauwere versie van The Weeknd, al drukt de zanger zijn eigen stempel op de productie door middel van zijn flow. De instrumental is niet Chuki’s meest gecompliceerde werk, maar Alioth vult de occasionele leegtes op met zijn presence en aanstekelijke melodieën. Het lied duurt slechts een kleine twee minuten en half, een B-stuk had hier niet misstaan. Al bij al leveren Alioth en Chuki meer dan puik werk en tonen aan dat ze in de gaten te houden zijn. Op naar meer!

Facebook / Instagram

Ontdekt meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats - "Jiggy Walk"

Wie vijf jaar geleden wat actief was op het internet, heeft zonder twijfel de Harry Potter-remix van Yung Mavu langs zien komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.