Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Alioth – “Secrets”

32WORLDWIDE breidt opnieuw verder uit en presenteert vandaag niemand minder dan Alioth. De Antwerpenaar is geen onbekende in het wereldje en maakt al langer deel uit van de kliek rond producer Chuki Beats en hiphopper Yung Mavu. Op zijn Instagram waren de afgelopen maanden al heel wat korte teasers en smaakmakers te horen van zijn nieuwe muziek, maar toch lieten hij en zijn team zich niet overhaasten. Met zijn unieke en zeer wendbare stem kon hij ons recent nog overtuigen op “Reckless” en Yung Mavu’s ep Matter Of Time, maar vanaf vandaag mag hij het ook helemaal zelf waarmaken. En of hij dat doet op “Secrets”!

Het is geen geheim dat Alioth een grote carrière voorspeld wordt en starten doet hij die loopbaan met het uitstekende “Secrets”. De beat is niet verrassend van de hand van Chuki Beats, de master himself, die samen met het nieuwe megatalent op zoek ging naar de perfecte sound voor diens knappe en soulvolle stem. Het nummer begint verrassend rustig met donkere gitaarklanken, maar na een knappe opbouw dreunen de bassen door je gehoorkanaal en breekt het nummer helemaal open. Met veel gevoel en overgave brengt Alioth de teksten en laat het net dat zijn waarom de Antwerpenaar er met kop en schouders boven heel wat artiesten uit steekt. Dit smaakt naar veel meer!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1388 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Fire Is Gold 2021: Voor vorst, voor vrijheid en voor rap

Hiphop leeft meer dan ooit in België, dat was gisteren alvast de conclusie die we konden trekken na een hele dag Fire…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Voorbeschouwing Fire Is Gold 2021

Zaterdag opent Fire is Gold opnieuw de festivaldeuren in Antwerpen. De eerste twee edities van het hiphopfestival gingen nog door in Vilvoorde,…
AlbumsRecensies

Chuki Beats - INSIDEOUT (★★★★): Muzikale kameleon brengt sterk verhaal

De Belgische producer Chuki kan trots zijn met de plaats waar hij nu op staat. Als jonge knaap begon hij met het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.