Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Alioth – “Secrets”

32WORLDWIDE breidt opnieuw verder uit en presenteert vandaag niemand minder dan Alioth. De Antwerpenaar is geen onbekende in het wereldje en maakt al langer deel uit van de kliek rond producer Chuki Beats en hiphopper Yung Mavu. Op zijn Instagram waren de afgelopen maanden al heel wat korte teasers en smaakmakers te horen van zijn nieuwe muziek, maar toch lieten hij en zijn team zich niet overhaasten. Met zijn unieke en zeer wendbare stem kon hij ons recent nog overtuigen op “Reckless” en Yung Mavu’s ep Matter Of Time, maar vanaf vandaag mag hij het ook helemaal zelf waarmaken. En of hij dat doet op “Secrets”!

Het is geen geheim dat Alioth een grote carrière voorspeld wordt en starten doet hij die loopbaan met het uitstekende “Secrets”. De beat is niet verrassend van de hand van Chuki Beats, de master himself, die samen met het nieuwe megatalent op zoek ging naar de perfecte sound voor diens knappe en soulvolle stem. Het nummer begint verrassend rustig met donkere gitaarklanken, maar na een knappe opbouw dreunen de bassen door je gehoorkanaal en breekt het nummer helemaal open. Met veel gevoel en overgave brengt Alioth de teksten en laat het net dat zijn waarom de Antwerpenaar er met kop en schouders boven heel wat artiesten uit steekt. Dit smaakt naar veel meer!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ONI - "Secrets" (feat. Iggy Pop & Randy Blythe)

Behalve de echte metalliefhebbers zijn er maar weinig mensen die ooit al van ONI hebben gehoord. De progmetalband ontstond in 2014, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.