Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alioth – “Run”

Dat ons klein belgenlandje veel talent heeft, weten we allemaal. Alioth is daar hoogstpersoonlijk een voorbeeld van. De zanger met zijn fluwelen stem had ons al een klein beetje veroverd met zijn bijdrage op nummers van Yung Mavu en Chuki Beats. Het was dan even wachten op zijn debuutsingle, maar dat was het wachten waard. “Secrets” werd met open armen onthaald en zit ondertussen al aan 32.000 streams op Spotify en 11.000 views op YouTube. Ook deze keer komt Alioth op een beat van hitmaker Chuki Beats en onder het label 32WORLDWIDE.

“Run” opent met een zachte, dromerige piano die Alioth de kans geeft om op een zweverige toon rustig zijn vocals in te zetten. Het is pas als alle drums erin komen dat hij begint met het refrein. Een refrein vol gevoelens, dat gaat over de liefde en de fouten die hij maakte waardoor hij mensen kwijt is geraakt. Een tekst die ons allemaal toch wel raakt, zeker als het wordt gezongen door zo een stem. We horen Alioth zelf even meer rappen dan zingen maar we kunnen zeggen dat zelfs dat smaakt. Ook Chuki Beats lijkt elke artiest naar een hoger level te brengen. Het is helemaal anders dan zijn vorige single, maar het moet er zeker niet voor onder doen!

InstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

115 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zeal & Ardor - "Run"

Zeal & Ardor is nu toch wel al een aantal jaar een van de meest interessante projecten binnen de metal. Het geesteskind…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alioth - "Long Way Home"

Het is altijd zeer tof als Alioth nieuwe muziek uitbrengt. Onder de vleugels van Belgisch label 32WORLDWIDE heeft hij al een handvol…
Features

De Grote Beren Van Morgen 2021: BERWYN & Alioth

In de eerste twee weken van het jaar zetten we naar goede gewoonte zestien beloftevolle acts in de schijnwerpers onder de noemer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.