Instagram

De Grote Beren Van Morgen 2020: Joesef & Cesar Quinn

Aan het begin van het jaar zetten we altijd enkele artiesten in de kijker en ook in het nieuwe decennium zetten we deze traditie voort. Gedurende een tiental dagen stellen we elke dag een internationale en een nationale band voor die volgens ons in 2020 wel eens interessante dingen zouden kunnen doen. Vandaag de laatste dag met de laatste twee grote beren. Hoewel we ons niet beperken tot één genre houden we het vandaag net iets rustiger met Joesef en Cesar Quinn.

Joesef

De meeste van onze Grote Beren Van Morgen hebben nog niet al te veel nummers uitgebracht, maar Joesef zit al net iets verder. De Schot bracht vorig jaar een eerste ep uit en wist bij ons meteen vier sterren te beroven. Zijn alternatieve, low-key R&B met wat soulinvloeden wist onze hartjes te verwarmen. Zijn eigen hartje daarentegen is niet warm, maar gebroken. We zouden mekaar bijna een gebroken hart gaan toewensen voor het nieuwe jaar als er zo aangename muziek kan uit voortvloeien. Het einde van een relatie kan het begin van een mooie muziekcarrière zijn.

Op 4 maart staat Joesef in de Witloof Bar in de Botanique. Alleen daarheen!

Cesar Quinn

Wat dichter bij huis vinden we Cesar Quinn terug. De frontman heeft nog maar achttien levensjaren achter de rug, maar dat houdt hem niet tegen. Naast zingen speelt Frederik Daelemans ook gitaar, piano en cello. Daelemans wordt vergezeld door nog drie bandleden waaronder Iskander Moens van HYPER!. De band bracht onlangs hun eerste single uit, maar een vogeltje fluisterde ons al toe dat er dit jaar een ep zou volgen. De indiemuziek met elektronische klanken heeft iets dromerig en surreëel waardoor we er geen genoeg van kunnen krijgen.

Op 22 april staat Cesar Quinn in Café Afsnis (Gent), dus laat ons ook allen daarheen gaan!

De Grote Beren Van Morgen 2020:

1/1: Celeste – MEYY

2/1: Conan Gray – Rian Snoeks

3/1: Easy Life – IKRAAAN

6/1: Social Contract – WHORSES

7/1: Working Men’s Club – PINGPONGCLUB

8/1: Joy Crookes – Lous and the Yakuza

9/1: Black Country, New Road – ECHT!

10/1: Joesef en Cesar Quinn

Volg onze onderstaande playlist als je onze ‘Grote Beren Van Morgen’ een heel jaar wilt volgen.

1083 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Joesef @ Botanique (Orangerie): Pastel, soul en groovy

Slechts weken vooraleer de coronapandemie genadeloos de wereld achter slot en grendel duwde, speelde Joesef in Botanique en gisteren stond de Schot…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RONKER - "MJ"

‘Net als het leven anno 2022 slaat RONKER droog op uw bakkes’. Mits 2023 door het aanslepend conflict tussen Rusland en Oekraïne…
Features

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘De Grote Beren van Morgen’, waarvan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.