Instagram

De Grote Beren Van Morgen 2020: Easy Life & IKRAAAN

Derde keer beste keer? Als het van ons afhangt, zou dat wel kunnen kloppen, want onze selectie dit jaar is weer gevarieerd, interessant en bevat bakken potentieel. Elke dag proberen we twee diverse acts voor te stellen die je in 2020 zeker in de gaten moet houden, want hun eerste stappen konden een goede indruk achterlaten. Vandaag zijn Easy Life en IKRAAAN aan de beurt.

Easy Life

Onze vrienden van de BBC hielden het Britse vijftal Easy Life net zoals wij in 2019 goed in de gaten en terecht, want de vrolijke sound van Easy Life maakt niet alleen hipsters blij. Ze behoren tot de geselecteerden van BBC’s Sound of 2020 en ook wij maken hen tot Grote Beren Van Morgen. Generatie TikTok is momenteel helemaal weg van Billie Eilish, Yungblud en Clairo, wat de kansen voor een internationale doorbraak voor Easy Life aanzienlijk doet stijgen. Hun poppy emo-jazz met hiphopinvloeden is fris en met een nieuwe mixtape op komst, kan dit alleen maar op grote podia eindigen.

Op 4 april staat Easy Life in de Botanique. Tickets kan je reeds kopen.

IKRAAAN

Foto: Latifa Saber

Nu Brihang en Zwangere Guy op het hoogtepunt van hun populariteit terechtgekomen zijn, is er met IKRAAAN een vrouwelijke artiest die hetzelfde doelpubliek aanspreekt en met haar debuut-ep HAPPY PILL EP een diepe indruk achterliet. De eerder genoemde grootheden van de Nederlandstalige hiphop zijn dan ook fan van het Mechelse talent. Later dit voorjaar gaat ze samen met Chibi Ichigo en Meyy op tour langs de Brusselse Beursschouwburg, Het Depot in Leuven, de gloednieuwe OLTClub in Antwerpen en de Charlatan in Gent. Het zou ons niet verbazen moest ze dan ook de grote relevatie van het voorjaar worden.

De Grote Beren Van Morgen 2020:

1/1: Celeste – MEYY

2/1: Conan Gray – Rian Snoeks

3/1 Easy Life – Ikraaan

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "trust exercises"

Een van de meest opvallende verhalen uit het muzieklandschap kwam de afgelopen weken ongetwijfeld vanuit het kamp van easy life. De groep,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

easy life - MAYBE IN ANOTHER LIFE (★★★½): Muzikaal hart onder de riem

De vloek van het tweede album is er, behalve als je het na je debuut voor gezien houdt, eentje waaraan eigenlijk geen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "ANTIFREEZE" (feat. Gus Dapperton)

Toen het vijftal dat easy life vormt en Gus Dapperton elkaar zo’n vier jaar geleden voor het eerst ontmoetten op tour, werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.