banner

FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2020: Joy Crookes & Lous and The Yakuza

De eerste artiesten wagen zich ondertussen aan hun eerste releases van het jaar en ook heel wat opkomend talent laat van zich horen. Nu we bijna twee weken ver zitten in het nieuwe jaar, komt ook onze reeks ‘De Grote Beren Van Morgen 2020’ vandaag ten einde. Sinds 1 januari stelden we dagelijks twee acts voor die het komende jaar op extra aandacht van ons kunnen rekenen. Vandaag stellen we met Joy Crookes en Lous and The Yakuza twee straffe dames voor.

Joy Crookes

Joy Crookes is nog maar twintig jaar jong en heeft nog maar een handvol nummers uit, maar ze wordt wel al vergeleken met iconen zoals Lauryn Hill en Amy Winehouse. Niet helemaal onterecht, want de Britse zangeres beschikt ook over een herkenbare stem die je niet al te snel vergeet. De pers van haar thuisland is inmiddels al laaiend enthousiast over het opkomende talent dat vorige zomer al indruk maakte op onder andere Glastonbury. Met twee ep’s op de teller is het nu tijd voor een eerste album dat ergens later dit jaar volgt. Ondertussen kunnen we dus nog genieten van tijdloze nummers zoals “Don’t Let Me Down”, die zich in ons geheugen nestelden.

Lous and The Yakuza

De Belgische muziekpers is er al zeker van: Lous and The Yakuza is de volgende ‘big thing’ uit ons klein landje. Nog maar twee singles sieren haar discografie, maar haar debuutalbum, dat in maart uitkomt, zal voorgesteld worden tijdens een uitgebreide Europese tour. De verwachtingen liggen hoog, want niemand minder dan El Guincho nam de productie onder handen. De producent zat eerder al aan de knoppen voor Rosalía en zoals we ondertussen weten, is ze uitgegroeid tot een echt fenomeen. Lous and The Yakuza lijkt een gouden toekomst tegemoet te gaan en wij wandelen graag mee.

De Grote Beren Van Morgen 2020:

1/1: Celeste – MEYY

2/1: Conan Gray – Rian Snoeks

3/1: Easy Life – IKRAAAN

6/1: Social Contract – WHORSES

7/1: Working Men’s Club – PINGPONGCLUB

8/1: Joy Crookes – Lous & The Yakuza

Volg onze onderstaande playlist als je onze ‘Grote Beren Van Morgen’ een heel jaar wilt volgen.

1418 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Joy Crookes - Skin (★★★★½): Heerlijk tijdloos

In een mum van tijd verkocht het concert van Joy Crookes in de Ancienne Belgique uit, en dat terwijl het Londense zangtalent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joy Crookes - "Feet Don't Fail Me Now"

Al meer dan een jaar is het windstil rond de Britse Joy Crookes. Vreemd, aangezien wij (en de rest van de muziekkennende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lous and the Yakuza - "Je ne sais pas" (feat. Sfera Ebbasta)

Om de zoveel tijd is er wel een Belgische act die internationaal potten begint te breken. De laatste artiest die we aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.