FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2020: Conan Gray & Rian Snoeks

In onze jaarlijkse reeks ‘Grote Beren Van Morgen’ proberen we voor elk genre de vinger aan de pols te houden om de leukste opkomende acts in de kijker te zetten, en ook vandaag hebben we weer twee straffe acts die we aan je voorstellen. Hippe vogels letten best goed op, want onze twee ‘Grote Beren Van Morgen’ van vandaag zijn twee stoere kerels die ‘Generatie Z’ helemaal weerspiegelen. 2020 kan het jaar worden van Conan Gray & Rian Snoeks.

Conan Gray

Nu Lorde nog volop aan het pauzeren is, hebben we gelukkig haar mannelijke tegenhanger Conan Gray, die ons met zijn muziek in 2020 zal blij maken. De Amerikaanse zanger begon op YouTube vooraleer hij zich op de muziek stortte. Hij tourde sindsdien al door Europa, Amerika en opende voor Panic! At The Disco. Het gaat dus al goed voor Gray, maar met een debuutalbum in de pijplijn kunnen we ons verwachten aan zijn grote doorbraak. Zijn moody popmuziek laat tienerharten smelten en ook zijn charisma heeft hier zijn bijdrage. Zijn recentste single “Maniac” staat bij ons al op repeat en ook de liveversie zijn VEVO DSCVR liveversie laat zien dat hij ook live goed klinkt. Dit kan niet meer mislukken.

Rian Snoeks

Als mediapartner van het nieuwe kansenparcours Sound Track hebben we de wedstrijd en de deelnemers goed gevolgd. De Limburgse Rian Snoeks stak er al snel bovenuit en overtuigde de jury uiteindelijk zodat hij een van de drie Limburgse overwinnaars werd. In de zomer stond hij onder andere op het Absolutely Free Festival en met de eerste officiële releases op de teller schakelt hij een versnelling hoger. Zijn meest recente single “Terug Naar Toen” pakte ons uiteindelijk helemaal in en toont dat hij in 2020 kan uitgroeien tot een grote hype. Misschien krijgt hij wel een plekje op dat grote Limburgse festival, want Rian spreekt de doelgroep absoluut aan.

De andere ‘Grote Beren Van Morgen 2020’ zijn:

1/1: Celeste – MEYY

1383 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Casper Cox - Godvergeten (★★★½): Verrassend visitekaartje

We weten niet of er een prijs bestaat voor meeste samenwerkingen op een ep, maar Casper Cox komt er dankzij Godvergeten zeker voor in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox - "Godvergeten" (feat. Rian Snoeks, Jesse Nights & Gustav Leo)

Casper Cox heeft al heel wat ervaring met zijn dj-project Vandalen, maar nadat hij een eerste hoogtepunt had bereikt door te spelen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "People Watching"

Conan Gray heeft stilaan geen introductie meer nodig. De rijzende indiepopster behaalde al een hoop succes met eerder uitgebrachte nummers “Heather” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.