Features

Première: Head On Stone brengt “Out” in Farrm-reeks Puurr

Gedurende zes weken konden we dankzij Farrm genieten van Limburgs talent in de Puurr-sessies. Artiesten uit die provincie speelden een ingetogen versie van een van hun eigen nummers. Vorige week kregen we geen nieuwe video te zien, maar dat wordt deze week goed gemaakt met een afsluiter van formaat. Head On Stone is een naam die misschien (nog) geen belletje doet rinkelen, maar Peuk doet dat mogelijks wel. Nele Janssen, de frontvrouw van die rockgroep, heeft ook een soloproject en daar begeleidt ze zichzelf op de piano. Eerder dit jaar verscheen er een ep met twee nummers van Peuk en twee van Head On Stone. Het contrast kon haast niet groter zijn, maar net dat maakt die ep zo bijzonder.

Met een piano en haar stem neemt Nele Janssen ons ruim vijf minuten mee in haar wereld. Aan de manier van zingen hoor je wel dat ze in een rockband zingt. De iets ruwere stem vormt een mooi contrast met het zachte pianospel waardoor er een ietwat vreemde mix ontstaat, maar die maakt het net aantrekkelijk. Een instrumentale outro doet ons wegdromen en zo vergeten we even al onze problemen. Head On Stone maakt geen steenharde muziek, maar vloeit als water doorheen je gedachten.

Bekijk ook de voorgaande sessies van Puurr: Caspar Auwerkerken, Aster, The Haunted Youth, De Held, Lorana en Viggria.

 

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een…
Features

Première: Aster brengt “Moldy” in Farrm-reeks Puurr

Singer-songwriter Aster Froyen was vorig jaar de gelukkige winnaar van Sound Track in Limburg en sindsdien krijgt hij redelijk wat aandacht van…
Features

Première: The Haunted Youth brengt “Fist in My Pocket” in Farrm-reeks Puurr

Joachim Liebens zit al eens graag in zijn slaapkamer muziek te maken en zo blies hij The Haunted Youth adem in. Waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.