Features

Première: Aster brengt “Moldy” in Farrm-reeks Puurr

Singer-songwriter Aster Froyen was vorig jaar de gelukkige winnaar van Sound Track in Limburg en sindsdien krijgt hij redelijk wat aandacht van de pers. Vorig jaar bracht hij een eerste ep uit en ondertussen treedt hij regelmatig op in cafeetjes en dergelijke, ten minste als corona dat toelaat. Zo zagen we hem deze zomer spelen in café HUIS te Gent en daar konden we er niet om heen dat Aster veel talent heeft. Ook Farrm heeft dat talent opgemerkt. Die organisatie zet sinds enkele weken elke week een Limburgse artiest in de kijker en na Viggria, Lorana, De Held en The Haunted Youth is het nu dus tijd aan Aster.

Ook deze muzikant brengt een eigen nummer op een pure manier en zo krijgen we “Moldy” te horen met slechts een akoestische gitaar. Aangezien het lied nog niet uitgebracht was, krijgen we hier een nieuw nummer te horen en ook deze keer weet Aster te overtuigen. De liveopname klinkt wat ruw en net dat maakt het zo aantrekkelijk. Aster weet “Moldy” zo’n vijf minuten lang interessant te houden door zachte en harde zang met elkaar af te wisselen en eens hij met zijn voet op de maat begint te stampen, wordt de muziek nog meer leven in geblazen. Het wordt stilaan tijd dat het grote publiek Aster leert kennen.

Facebook 

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

Première: Head On Stone brengt “Out” in Farrm-reeks Puurr

Gedurende zes weken konden we dankzij Farrm genieten van Limburgs talent in de Puurr-sessies. Artiesten uit die provincie speelden een ingetogen versie…
Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een…
Features

Première: The Haunted Youth brengt “Fist in My Pocket” in Farrm-reeks Puurr

Joachim Liebens zit al eens graag in zijn slaapkamer muziek te maken en zo blies hij The Haunted Youth adem in. Waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.