Features

Première: De Held brengt “Jouw schoot” in Farrm-reeks Puurr

Sinds twee weken stellen wij je de reeks Puurr van Farrm voor waarin er telkens een Limburgse artiest een eigen nummer brengt. Na Viggria en Lorana is het vandaag de beurt aan De Held. In tegenstelling tot zijn voorgangers zingt de man in het Nederlands en hij koos een lied van zijn tweede album. “Jouw schoot” dateert al van 2015, maar een goed gitaarnummer met warme stem is nooit mis. De Held nestelde zich neer in Muziekodroom in Hasselt om daar op een pure manier zijn nummer voor te stellen.

Na wat getokkel op de gitaar komt de warme stem van De Held erbij en met een mooie echo op de muziek wordt de luisteraar meegenomen in een intieme wereld. Luide zang wordt afgewisseld met eerder stille zang en ook in het gitaarspel zit er aardig wat variatie waardoor “Jouw schoot” niet gaat vervelen. Bij de albumversie zijn er wat meer instrumenten te horen, maar ook met slechts één instrument staat de muziek nog steeds overeind.

Facebook

23 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief