Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een eigen nummer en zo zagen we reeds vijf uiteenlopende artiesten aan het werk. Viaggria, Lorana, De Held, The Haunted Youth en Aster wisten ons allemaal al te overtuigen met hun stem en een gitaar of piano. Deze week is het aan Caspar Auwerkerken om ons te overtuigen. De singer-songwriter uit Hasselt trad al op in cafés over heel Vlaanderen en stond ook al in het voorprogramma van onder meer The Bony King of Nowhere en Milo Meskens. De muziek van Capsar sluit zeker aan bij die eerste, maar hij doet zo nu en dan ook denken aan Tamino.

Caspar Auwerkerken brengt in deze reeks een ingetogen versie van “I Tried” op zijn elektrische gitaar. De zang is mysterieus en magisch, maar vooral aantrekkelijk. De stem van Auwerkerken nodigt de luisteraar uit om helemaal weg te dromen en met dat zachte gitaarwerk erbij is dat geen uitdaging. De gitaar en stem vullen elkaar niet alleen perfect aan, maar ondersteunen elkaar ook. Capsar Auwerkerken probeert ons te overtuigen met “I Tried” en daar slaagt hij moeiteloos in.

Facebook

11 november 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief