Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een eigen nummer en zo zagen we reeds vijf uiteenlopende artiesten aan het werk. Viaggria, Lorana, De Held, The Haunted Youth en Aster wisten ons allemaal al te overtuigen met hun stem en een gitaar of piano. Deze week is het aan Caspar Auwerkerken om ons te overtuigen. De singer-songwriter uit Hasselt trad al op in cafés over heel Vlaanderen en stond ook al in het voorprogramma van onder meer The Bony King of Nowhere en Milo Meskens. De muziek van Capsar sluit zeker aan bij die eerste, maar hij doet zo nu en dan ook denken aan Tamino.

Caspar Auwerkerken brengt in deze reeks een ingetogen versie van “I Tried” op zijn elektrische gitaar. De zang is mysterieus en magisch, maar vooral aantrekkelijk. De stem van Auwerkerken nodigt de luisteraar uit om helemaal weg te dromen en met dat zachte gitaarwerk erbij is dat geen uitdaging. De gitaar en stem vullen elkaar niet alleen perfect aan, maar ondersteunen elkaar ook. Capsar Auwerkerken probeert ons te overtuigen met “I Tried” en daar slaagt hij moeiteloos in.

Facebook

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Portland @ Het Depot: Leve de vrijheid!

Aanstaande maandag is het exact twee jaar geleden dat Portland zijn debuutplaat Your Colours Will Stain uitbracht. Toch was het pas gisterenavond…
Features

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 15/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
LiveRecensies

Stadsmuzikantenfestival Tongeren: Muziek overwint regen

Nu de festivalzomer alsnog een mooi einde lijkt te krijgen, kon ook het Stadsmuzikantenfestival in Tongeren niet achterblijven. Zoals altijd presenteerde de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.