Features

Première: Lorana brengt “Moonwater” in Farrm-reeks Puurr

Sinds enkele maanden staat livemuziek niet meer gelijk aan je eerst naar een zaal verplaatsen om vervolgens met tientallen, honderden of duizenden anderen te staan wachten tot een artiest dezelfde ruimte betreedt. Ook dat kan tegenwoordig allemaal via de computer. Dansende Beren deed ruim 170 livestreams tijdens de lockdown en ook nu delen we samen met Farrm om de twee weken een livesessie waarin een Limburgse artiest even de tijd krijgt om te schitteren. De naam van dit uitzonderlijke project is Puurr en na Viggria is het de beurt aan Lorana.

Lorana wist ons eerder al te bekoren met “Am I?” en “Countless First Times” en deze maken net als “Moonwater” deel uit van de debuutep die later dit jaar uit komt. Het lied gaat erover dat de muzikante moet leren accepteren dat er lage laagtes en hoge hoogtes zijn. Muzikaal gezien omschrijft Lorana zichzelf als een mix tussen Bon Iver, Maggie Rogers en Lorde en die vergelijking kunnen we niet meteen tegenspreken. De minimalistische popmuziek schittert vooral op tekstueel vlak en met een livesessie als die van Farrm komt deze nog net iets beter naar voren.

Facebook

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

Première: Head On Stone brengt “Out” in Farrm-reeks Puurr

Gedurende zes weken konden we dankzij Farrm genieten van Limburgs talent in de Puurr-sessies. Artiesten uit die provincie speelden een ingetogen versie…
Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een…
Features

Première: Aster brengt “Moldy” in Farrm-reeks Puurr

Singer-songwriter Aster Froyen was vorig jaar de gelukkige winnaar van Sound Track in Limburg en sindsdien krijgt hij redelijk wat aandacht van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.