FeaturesNieuwe singles

Première: Viggria brengt “Morning Sun” in nieuwe Farrm-reeks Puurr

Het is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend om livemuziek op een normale manier te ervaren. Daarom moet er nu extra creatief worden omgesprongen met de manier waarop we muziek beleven. Bij Dansende Beren hebben we hier met onze Winterslaapsessies op ingespeeld, en vanaf nu stellen we om de twee weken enkele Limburgse talenten aan je voor in samenwerking met Farrm. Farrm is een collectief dat zich focust op het promoten van Limburgse muzikanten en in het kader daarvan startte het met Puurr. Dit project omvat een reeks van zes sessies waarbij een Limburgse solomuzikant muziek voorstelt terwijl Farrm daar mooie beelden van maakt.

De eerste sessie is er eentje van Viggria. Het is niet meteen een klinkende naam, maar als we The Guru Guru vermelden, gaat er allicht een belletje rinkelen. Viggria is namelijk de artiestennaam van Jan Viggria, gitarist bij die band. Hij speelt “Morning Sun”, een nummer dat gaat over alleen wakker zijn op een feestje om 6 uur ‘s ochtends. Het is zijn eerste single voor zijn album dat in november verschijnt, en de sfeer zit helemaal goed. Je voelt de melancholische vibes in het nummer helemaal naar voor komen en dankzij de zachte stem droom je helemaal weg. Omwille van het mooie beeldwerk en de rustige belichting is het allemaal perfect in elkaar gestoken.

3134 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goldkimono - "Morning Sun"

Sinds vorig jaar bracht Goldkimono enkele zomerse nummers uit. Zelf omschrijft hij zijn muziek als een vibe of frequentie waarop je kan…
Features

Première: Head On Stone brengt “Out” in Farrm-reeks Puurr

Gedurende zes weken konden we dankzij Farrm genieten van Limburgs talent in de Puurr-sessies. Artiesten uit die provincie speelden een ingetogen versie…
Features

Première: Caspar Auwerkerken brengt “I Tried” in Farrm-reeks Puurr

Reeds enkele weken zet Farrm Limburgs talent in de kijker in de reeks Puurr. Er speelt elke week iemand anders solo een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.