Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “My Guess”

Het is inmiddels al anderhalf jaar geleden dat Jaguar Jaguar met eerste single “Tricks” naar buiten kwam. De band met leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino wist ons meteen te overtuigen, dus waren we blij dat ze snel hun eerste ep uitbrachten. Montjoi was een samenhangend geheel waarop al een kleine hit stond: So Long“. Fans moesten niet al te lang wachten op nieuw materiaal, want “You Got Me” vuurden ze al snel op ons af. In november vorig jaar kwam Jaguar Jaguar alweer met een nieuwe single, “Out Of Sight“, waarvoor ze samenwerkten met Témé Tan. Als je het zo samenvat, volgen de nummers elkaar vrij snel op voor een band die nog niet heel lang bezig is. Bovendien ligt de kwaliteit telkens vrij hoog en heeft de band een herkenbaar concept.

“My Guess” is alweer een herkenbaar Jaguar Jaguar-nummer met een lekkere vibe. Tijdens het refrein lijkt er een dialoog te ontstaan tussen de frontstem (die vrij hoog gaat) en de backings, waardoor het nummer iets speels krijgt. Daarbij komt de vrolijke, zomerse instrumentatie die we ondertussen gewoon zijn van de band. Het nummer bevat alle elementen waar we van houden, maar “My Guess” is niet het beste Jaguar Jaguar-nummer. We blijven met een kleine honger zitten, hoewel dit nummer zeker en vast afgewerkt is en een aangenaam sfeertje bevat.

FacebookInstagram

17 januari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief