banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “My Guess”

Het is inmiddels al anderhalf jaar geleden dat Jaguar Jaguar met eerste single “Tricks” naar buiten kwam. De band met leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino wist ons meteen te overtuigen, dus waren we blij dat ze snel hun eerste ep uitbrachten. Montjoi was een samenhangend geheel waarop al een kleine hit stond: So Long“. Fans moesten niet al te lang wachten op nieuw materiaal, want “You Got Me” vuurden ze al snel op ons af. In november vorig jaar kwam Jaguar Jaguar alweer met een nieuwe single, “Out Of Sight“, waarvoor ze samenwerkten met Témé Tan. Als je het zo samenvat, volgen de nummers elkaar vrij snel op voor een band die nog niet heel lang bezig is. Bovendien ligt de kwaliteit telkens vrij hoog en heeft de band een herkenbaar concept.

“My Guess” is alweer een herkenbaar Jaguar Jaguar-nummer met een lekkere vibe. Tijdens het refrein lijkt er een dialoog te ontstaan tussen de frontstem (die vrij hoog gaat) en de backings, waardoor het nummer iets speels krijgt. Daarbij komt de vrolijke, zomerse instrumentatie die we ondertussen gewoon zijn van de band. Het nummer bevat alle elementen waar we van houden, maar “My Guess” is niet het beste Jaguar Jaguar-nummer. We blijven met een kleine honger zitten, hoewel dit nummer zeker en vast afgewerkt is en een aangenaam sfeertje bevat.

FacebookInstagram

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…
LiveRecensies

Jaguar Jaguar @ Ancienne Belgique (AB Box): Wachten op een hoek af

In 2018 verscheen Jaguar Jaguar op het toneel. De vijfkoppige groep stelde zich na een inspirerend verblijf in Spanje aan ons voor…
AlbumsRecensies

Jaguar Jaguar - Madelyn (★★★★): Welcome to the jungle

Goed anderhalf jaar geleden stond de Belgische muziekwereld even stil. Enkele leden van onder andere Soldier’s Heart, Tamino en Lohaus sloegen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.