Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “Shame”

© Jeroen Bocken

In 2018 rees het veelbelovende Jaguar Jaguar uit de grond met onder meer Ruben Vanhoutte en Jasper Segers. Die eerste is de drummer van Tamino, Jasper Segers maakte samen met Sylvie Kreusch deel uit van Soldier’s Heart en is tot op de dag van vandaag haar muzikale rechterhand. Na de release van Montjoi in 2018 en Madelyn in 2020 werd het stiller rond de band, maar nu is de groep terug. De samenstelling is wat veranderd, maar daar zullen de fans niet heel veel van merken in de muziek.

“Shame” is een nummer waarbij de zon van achter de wolken komt en de gezichtsspieren de mondhoeken omhoog trekken. De hoge zang doet een klein beetje denken aan Jinte van Balthazar en ook muzikaal kunnen er parallellen met die groep gelegd worden. Jaguar Jaguar vindt het warme water niet opnieuw uit, maar komt wel met een fijne, frisse en fruitige poptrack naar buiten. Het hoogtepunt van het lied is het bevrijdende instrumentale gedeelte waarbij de dansbenen uitgenodigd worden om in actie te schieten. Met “Shame” is het viertal klaar om de zomer in gang te trappen.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

shame - Food for Worms (★★★★): Kleine jongens worden groot

Het is vaak heel leuk om bands muzikaal duidelijk ouder te zien worden, zeker als dat zo goed blijkt te gaan als…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview shame: ‘Dit album is een Mercedes, het volgende wordt een ruimteraket’

De Britse postpunkers van Shame brengen komende vrijdag een nieuw album uit, Food For Worms. Nadat meerdere schrijfsessies niets opleverden, werd de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single shame - "Adderall"

Fans van shame zitten er al even op te wachten, maar op vrijdag is het eindelijk zover. Dan verschijnt met Food for…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.