Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “Shame”

© Jeroen Bocken

In 2018 rees het veelbelovende Jaguar Jaguar uit de grond met onder meer Ruben Vanhoutte en Jasper Segers. Die eerste is de drummer van Tamino, Jasper Segers maakte samen met Sylvie Kreusch deel uit van Soldier’s Heart en is tot op de dag van vandaag haar muzikale rechterhand. Na de release van Montjoi in 2018 en Madelyn in 2020 werd het stiller rond de band, maar nu is de groep terug. De samenstelling is wat veranderd, maar daar zullen de fans niet heel veel van merken in de muziek.

“Shame” is een nummer waarbij de zon van achter de wolken komt en de gezichtsspieren de mondhoeken omhoog trekken. De hoge zang doet een klein beetje denken aan Jinte van Balthazar en ook muzikaal kunnen er parallellen met die groep gelegd worden. Jaguar Jaguar vindt het warme water niet opnieuw uit, maar komt wel met een fijne, frisse en fruitige poptrack naar buiten. Het hoogtepunt van het lied is het bevrijdende instrumentale gedeelte waarbij de dansbenen uitgenodigd worden om in actie te schieten. Met “Shame” is het viertal klaar om de zomer in gang te trappen.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

903 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Just Mustard - Heart Under (★★★★): Postpunk uit het spookhuis

Postpunk uit de Britse eilanden verbergt de laatste jaren voor steeds meer mensen steeds minder geheimen. Naast enkele Amerikaanse groepen namen Shame,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PVA - "Untethered"

Als alumni van Dan Carey en zijn Speedy Wunderground brak PVA de afgelopen twee jaar hier en daar door in de alternatieve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.