Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “So Long”

Je kent ze misschien nog niet, maar Jaguar Jaguar zal wel naam maken. De Belgische band bestaat onder meer uit de mannen van Lohaus,  Ruben Vanhoutte en Jasper Segers (die laatste twee kennen we van Tamino en Soldier’s Heart). Op 2 november verschijnt de eerste ep Montjoi en daarvan hadden ze al één single uitgebracht “Tricks”. Ook op 2 november spelen ze in de Trix waar ze die ep voorstellen, op 14 november in Café Entrepot (Leuven), 15 november in de Charlatan (Gent) en op 22 november in Café Café (Hasselt).

De tweede single “So Long” is net iets radiovriendelijker dan “Tricks”, maar het is nog verre van een popsong. Het nummer begint al meteen met een catchy gitaarlijntje en dit leidt tot een leuke melodie waarbij je moeilijk blijft stilzitten. De verschillende stemmen gaan goed samen en creëren een uitnodigend geluid. ‘Don’t you runaway’ wordt er gezongen, maar als dit nummer speelt blijven we liever zitten om te luisteren naar de muziek van morgen.

FacebookInstagram

26 oktober 2018

About Author

Robbe Rooms ik ben te herkennen aan mijn gele jas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief