Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jaguar Jaguar – “Tricks”

België is sinds een kleine drie maanden opnieuw een band rijker. Jaguar Jaguar is immers het nieuwe project van de drie leden van Lohaus: Thomas Lauwers, Emiel Raeymaekers en Dries Meeus aangevuld door Jasper Segers (Soldier’s Heart) en Ruben Vanhoutte (Tamino). Deze zomer trokken de vijf heren dan naar het Spaanse Empuria om er aan hun debuut ep Montjoi te werken die op 2 november zal verschijnen. De band houdt alle touwtjes in eigen handen en voorziet zelf hun muziek van artwork en een videoclip. Vandaag mogen we alvast kennis maken met hun sublieme debuutsingle “Tricks” die een gouden toekomst aankondigt.

“Tricks” is een straf debuut geworden dat gezien en gehoord mag worden, zoveel is duidelijk na de eerste luisterbeurten. De sound van het nummer klinkt een beetje als een mix van Warhaus en J. Bernardt en heeft daardoor iets vertrouwds dat veel muziekliefhebbers zal aanspreken. De ervaring van de vijf heren is duidelijk te horen op het catchy “Tricks” en dat levert een sterk staaltje muziek op. Jaguar Jaguar is dus niet alleen een band met een duidelijk concept en met een visie, maar ook een band die het muzikaal gezien heel ver kan schoppen.

De vuurdoop van Jaguar Jaguar op het podium zal op 6 november zijn op Konzert. in Gent.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief