Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jaguar Jaguar – “You Got Me”

Het ging de afgelopen maanden hard voor de nieuwe belpophype Jaguar Jaguar. Hun single “So Long” werd op Studio Brussel haast grijsgedraaid en met amper één ep onder de arm mochten ze al spelen voor een uitverkochte AB Club. Ook in het buitenland lijken ze in de smaak te vallen, want dankzij twee sterke prestaties in de muziekconcours in Portugal hebben ze ook een plaats weten te versieren op de line-up van NOS Alive in Portugal naast namen als The Cure, The Smashing Pumpkins en Vampire Weekend. In Portugal schreven ze ook nieuwe muziek en zo krijgen we met hun nieuwste “You Got Me” alweer een zwoel nummer te horen.

Jaguar Jaguar lijkt grote fans te zijn van de Britse neosoulband Jungle, want ook Jaguar Jaguar maakt op hun nieuwe single “You Got Me” gebruik van hoge falsettostemmen. Toch beschikt de sound van Jaguar Jaguar nog over genoeg eigenheid zodat het niet als een exacte kopie overkomt. De synths en de zweverige gitaren geven het nummer een mooie opvulling en een aangename dynamiek. Het nummer is niet alleen heel zwoel, maar ook geschikt om je dansbenen even los te schudden. “You Got Me” werd overigens voorzien van een visuele sterke clip gemaakt door Tina Herbots en Emiel Raeymaekers. Jaguar Jaguar slaagt er dus met andere woorden opnieuw in om de zomer dichterbij te brengen.

De komende maanden kan je Jaguar Jaguar hier aan het werk zien: 25/03 in Het Depot in Leuven, 03/04 in de Muziekodroom in Hasselt, 06/04 in Club Kuub in Turnhout, 11/04 in de Bierkorf in Brugge, 03/05 in Cultuurcentrum Belgica in Dendermode en op 07/06 op Gladiolen. Meer data volgen weldra.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

18 maart 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief