Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jaguar Jaguar ft. Témé Tan – “Out Of Sight”

Deze week vierde Jaguar Jaguar nog de verjaardag van hun debuut-ep Montjoi. Bijna exact een jaar later is de band, bestaande uit leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino, helemaal terug van weggeweest. Nadat de heren eerder dit jaar al het geweldige “You Got Me” de wereld instuurden, gingen ze een drukke zomer tegemoet. Zo stond het vijftal onder andere op Rock Herk en zelfs op het Portugese NOS Alive. Sinds vorige week werd er volop geteased op sociale media en vandaag is het dan eindelijk zo ver. Op “Out Of Sight” krijgen we een leuk Jaguar Jaguar-nummer, met Franstalige invloeden van Témé Tan.

“Out Of Sight” opent aanstekelijk met een aantal yeah’s, die je bijna meteen verplichten om mee te zingen. Het blijft een funky Jaguar Jaguar-single, tot het eerste refrein aanbreekt. Als Témé Tan erbij komt, neigt de funk eerder naar r&b, maar de elektronische effecten die daarbij gebruikt worden, blijven in de Jaguar-sfeer. “Out Of Sight” werd een slow-burner, die de zomerse sfeer in deze koude tijden weer helemaal terug naar boven brengt. Het werd een meer dan geslaagde combinatie tussen de twee bands, want ze maakten gewoon een steengoed nummer. Toch is het vooral de sfeer die de band kan creëren, die een diepe indruk op ons nalaat.

Op 1 maart staat Jaguar Jaguar in de Ancienne Belgique, waar de band hun tweede ep Madelyn zal voorstellen.

Jaguar Jaguar: Facebook / Instagram / Website

Témé Tan: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 november 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief