Features

Voorbeschouwing Sound Track – Selectierondes 28/09

Selecties Brussel

De Brusselaars en degenen uit omstreken zullen de beste selectie mogen gaan aanschouwen in het jeugdhuis Tongeluk in Ganshoren. Zet je op het Facebookevenement meteen op aanwezig!

Dhazed

Dhazed is een versatiele duizendpoot die een mix van dub, reggae, dancehall en soms zelfs hiphop brengt, waarop je gewoonweg niet stil kan staan. Samen met Longside Pikaman (zijn producer) en Raggaravane Soundsystem (as mc), krijgt hij je gegarandeerd aan het dansen. Dhazed is strak, dansbaar en énorm aanstekelijk.

Facebook

JAKOMO

Het indieviertal JAKOMO bracht verschillende smooth songs uit die ons stuk voor stuk in een roes wiegden. Ook live kon dat overtuigen en was ons enige kritiekpuntje dat hun set er veel te snel op zat. Op de berucht korte sets van Sound Track zal dat echter jammer genoeg niet anders zijn. Voor een twintigtal minuutjes zullen we opgezogen worden in een zorgeloze, parallelle suikerspinwereld, met ook enkele wildere uitspattingen hier en daar om ons bij de les te houden. Ayco Duyster had het ook al in de gaten; dat komt in orde met JAKOMO.

Facebook

Linca

Linca brengt wat hij zelf omschrijft als ‘r.a.p.’, wat staat voor rhyhtm and poetry. Deze jonge Brusselaar wil zijn passie voor metaforisch gekleurde hiphopflows delen met de wereld en Sound Track kan daar wel eens het startschot in betekenen. Blackwave. gaf al zijn zegen en ook wij zijn onder de indruk van de songs die deze hiphopper nu al weet neer te zetten. Als je het ons vraagt in geen geval een act die onder de radar mag blijven!

Facebook

Te luisteren op vi.be.

TSUGI 次

TSUGI 次 is een Brusselse producer en dj wiens muziek vooral draait rond vette trapbeats. De resultaten van zijn DIY-methode zijn immer fascinerend en dansbaar. Hij creëert de coolste grime vibes in combinatie met veel, veel beats. Wat wil je nog meer?

Facebook

Ontdek de geselecteerde bands in West-Vlaanderen op pagina 6.

26 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief