FeaturesWedstrijden

Win tickets voor Mooneye, Say She She, Francis Of Delirium, Picture Parlour en Hotline TNT in Cactus Muziekcentrum

© CPU – Jan Van Hecke

Het concertseizoen van 2024 is inmiddels al op volle gang. Om dat nog eens extra te onderstrepen mogen we van Cactus Muziekcentrum tickets weggeven voor vijf van hun evenementen. Wie wil meedingen naar een kaartje stuurt een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met daarin de artiest die je graag wil zien, een bewijs dat je ons volgt op Facebook of Instagram en je antwoord op de wedstrijdvraag. Die wedstrijdvraag vind je onderaan dit artikel.

Say She She + Ciggy Sunday @ Cactus Club (26/03)
Say She She is een New Yorkse girlband die haar invloeden bij de soul en disco uit de jaren ’70 haalt; fans van legendarische funk- en discoproducer Nile Rodgers zouden bij deze groep wel eens hun hart kunnen ophalen. Om de release van hun laatste album Silver te vieren, stopt het trio twee keer in ons land: op 26 maart in Brugge en de volgende dag in Brussel. Brugse show, Brugse support: Ciggy Sunday maakt aanstekelijk surfrock met een heleboel jazz-invloeden. Met deze mengelmoes wisten ze zichzelf te bekronen als laureaat van de tweejaarlijkse wedstrijd Sound Track. Met andere woorden: het wordt een avond om de heupen op te bewegen. Voor dit optreden geven we 3 duotickets weg.

Mooneye + Juniper @ Cactus Club (28/03)
Mooneye behoeft ondertussen geen uitgebreide introductie meer in het Vlaamse muzieklandschap. De groep uit Zwevegem bracht onlangs nog zijn tweede langspeler uit en is op dit moment druk in de weer om deze te promoten in enkele Belgische, Nederlandse en Duitse concertzalen. Op donderdag 28 maart houden Michiel Libberecht en co. halt in Brugge. Opener van dienst is Juniper, een indierockgroep die ontstaan is uit het soloproject van Flo Delameilleure. Voor dit optreden geven we 3 duotickets weg.

Francis Of Delirium @ Cactus Café (10/04)
Vanuit buurland Luxemburg komt Francis of Delirium langs in het Cactus Café op 10 april. Wat brengt ze mee? Haar gitaar, een prachtige zangstem en goeie vibes! Op de tonen van meeslepende indierock die soms hard uit de hoek durft te komen, is Jana Bahrich erin geslaagd om een sound neer te zetten waardoor fans van Girl In Red, Pavement en Boygenius een gat in de lucht springen. Wie wil horen hoe dat live klinkt, zakt het best af naar Brugge op de desbetreffende datum. Voor dit optreden hebben we 1 duoticket.

Picture Parlour @ Cactus Café (21/04)
Vanuit het Engelse Manchester komt Picture Parlour naar de contreien van het Brugse om jullie harten te veroveren. De groep rond vocaliste Katherine Parlour wist ons al tweemaal te bekoren met singles “Norwegian Wood” en “Judgement Day“, maar ook niemand minder dan Courtney Love genereerde hype rond de groep via een post op haar Instagramaccount. Wat betreft hun invloeden bemerken we gelijkenissen met Patti Smith, Nick Cave en Keane. Voor dit optreden geven we 1 duoticket weg.

Hotline TNT @ Cactus Café (26/04)
Hopeloze romantici, verenigt u! En laat je vervolgens meeslepen op de melancholische geluidjes die ontsproten uit het brein van Will Anderson. Die laatste zin mag je letterlijk nemen: op zijn eerste langspeler Cartwheel speelde Anderson elk instrument zelf in – op enkele toetsenborden en backing vocals na. De stijl van zijn muziek plaatsen we middenin de shoegaze revival die momenteel nog altijd aan de gang is – maak gerust vergelijkingen met bands zoals bdrmm, Wolf Alice en DIIV, maar ook groepen van eigen bodem zoals The Haunted Youth en Bat Eyes. Voor dit optreden geven we 1 duoticket weg.

Wedstrijdvraag: Met welk Frans duo scoorde Nile Rodgers in 2013 de hit “Get Lucky”?

17 posts

About author
Van alle markten thuis. Mag het nog iets meer zijn?
Articles
Related posts
LiveRecensies

Francis of Delirium @ Cactus Muziekcentrum (Café): Ruwe intimiteit

De kans dat er spontaan meer dan vijf bands in je opkomen die Luxemburg als thuisbasis hebben, is relatief klein. Toch lijkt…
InstagramLiveRecensies

Mooneye @ Cactus Club: Jongleren met contrast

Mooneye legde de voorbije jaren een intens parcours af. Na een overwinning bij De Nieuwe Lichting, een ep en twee langspelers verzilverde…
LiveRecensies

Say She She @ Cactus Muziekcentrum (Club): Groovy waterval

Vorig jaar verscheen Say She She op heel wat radars met tweede album Silver. Het drietal wist hiermee toch al wat belletjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.