Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Starrah – “Keep Calm”

De naam Starrah doet waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen bij de modale muziekliefhebber, hoewel ze al te horen was op nummers van Diplo, Big Sean en Charli XCX. Ondanks de samenwerkingen met zo’n grote namen is Brittany Hazard, zoals ze in het dagelijkse leven heet, vooral achter de schermen te vinden. Zo schreef ze al nummers voor de halve pop en hiphop scene, waaronder Rihanna, Travis Scott, Drake, Maroon 5 en Nicki Minaj. Eerder dit jaar werkte ze ook samen met James Blake voor zijn “Are You Even Real“, waardoor ze hem kon strikken om samen met Dom Maker van Mount Kimbie “Keep Calm” te producen.

Op “Keep Calm” valt te horen dat James en Dom al op elkaar ingespeeld zijn. Zo werkten ze al samen op slowthai’s “BB (BODYBAG)” en “feel away” of James’ laatste album Assume Form. De beat start donker en mysterieus door de melancholische piano waarna Starrah invalt. Het nummer blijft vrij donker door het gebruik van autotune op de stem van de Amerikaanse, waardoor ze ons ook wel wat doen denken aan een vrouwelijke versie van Travis Scott. Het jammere aan “Keep Calm” is dat het niet eens twee minuten duurt want we hadden graag nog wat meer gehoord van Starrah.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

James Blake - Before (★★★★): Appeltje voor de feestdorst

Muzikale duizendpoot James Blake verrast wederom met vier steengoede nummers op zijn gloednieuwe ep Before. 2020 lijkt de Brit de nodige muzikale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - "feel away" (feat. James Blake & Mount Kimbie)

Album twee van slowthai is op komst. Het Britse grime-wonderkind zorgt geregeld wel eens voor controverse op en naast het podium, maar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Khushi - "I Know"

Begin dit jaar wierp producer en solo-artiest Khushi, een nieuw talent in de wereld van de indietronica, zijn debuutplaat Srange Seasons op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.