Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single slowthai – “BB (BODYBAG)”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Slowthai heeft grootse plannen voor 2020, zoveel is duidelijk. Nadat hij ons eerder deze week al verwende met “MAGIC” en “ENEMY” laat hij nu ook een derde track op ons los. Opvallend: voor de lyrics kreeg hij hulp van doorgewinterde alleskunner James Blake. Hoedje af voor de R&B zanger met zoetgevooisde stem, want slowthai klinkt even rauw en scherp als altijd.

Voor de productie ging de Britse rapper een andere weg op dan zijn twee vorige tracks. De instrumentals van “ENEMY” en “MAGIC” zijn echte trap beats met Memphis invloeden en de nodige 808 cowbells. Voor “BODYBAG” koos Tyron (Slowthai’s geboortenaam) echter voor een drill beat van Dom Maker die nauwer aansluit bij zijn succesalbum ‘Nothing Great About Britain’ uit 2019.

Het 25-jarige Grime-wonderkind zit duidelijk niet stil deze lockdown. Het aantal voorproefjes van nieuwe singles op Twitch en Instagram live kunnen we niet meer op één hand tellen. Onder de toekomstige releases bevinden zich een track geproduced door Kenny Beats en een collab met cultrapper JPEGMAFIA.

Kortom: hier komt een album van, en wij zullen op de eerste rij staan om het te bewonderen.

Facebook

15 mei 2020

About Author

Antoon Derijcke Soms Blue, Altijd Pink.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief