Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wrabel – “somebody new”

Singer-songwriter Wrabel wist al wat aandacht te trekken door samenwerkingen met onder andere P!nk (op “90 Days“), Louis The Child (op “Too Close“), Cash Cash (op “Mean It“) en vorige week was hij nog samen met Galantis te horen op “The Lake“. Toch heeft de Amerikaan ook al kleine succesen geboekt met solonummers als “11 Blocks” en “The Village“. Vorig jaar bracht Wrabel een leuke ep uit met daarop popsongs met telkens een magische sparkle. Eerder dit jaar kwam de zanger met “hurts like hell” en nu krijgen we opnieuw een nieuw solonummer te horen.

“somebody new” is opnieuw een pianoballade met een emotionele ondertoon. Wrabel zingt dat hij niet opnieuw wil beginnen met iemand nieuw, maar wil verdergaan met degene waarbij hij nu is. Het lied is misschien net iets te rustig om te overtuigen als single, maar op een album zou het zeker niet misstaan. De zanger speelt zo nu en dan met tempo waardoor het niet eentonig wordt, maar toch weet de zanger deze keer niet helemaal te overtuigen. “somebody new” mist de magische sparkle die wel te horen is op veel andere nummers van Wrabel.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1122 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

BANNERS @ Botanique (Orangerie): Eén hit maakt het concert niet

Al sinds 2015 timmert BANNERS aan zijn weg naar het sterrendom. Met reeds een album en enkele ep’s op zak leek het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wrabel - these words are all for you (★★): Voorspelbare meligheid

Hij is er lang aan bezig geweest, maar de debuutplaat van Wrabel is er eindelijk. Er staan nummers op die intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wrabel – “back to back” (feat. Duncan Laurence)

De Amerikaanse singer-songwriter Wrabel timmert al sinds 2014 aan zijn carrière en toch zal hij pas dit jaar zijn debuutalbum uitbrengen. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.