Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis feat. Wrabel – “The Lake”

Het Zweedse duo achter Galantis werkte al samen met een hele hoop artiesten. Op nummers met MAX, OneRepublic en zelfs Dolly Parton laten ze een mix ontstaan tussen elektronische dansmuziek en pop die door velen gesmaakt wordt. In 2017 werkte Galantis samen met Wrabel voor “Written in the Scars” en dat doen ze nu opnieuw. De Amerikaanse singer-songwriter brengt naast eigen werk als “hurts like hell” en one of those happy people ook regelmatig samenwerkingen uit. Zo was hij onlangs te horen op Kesha haar nieuwe langspeler (met wie hij beste maatjes is), maar hij werkte ook al samen met artiesten als Cash Cash en P!nk.

We vallen met de deur in huis en zeggen meteen dat de tweede samenwerking tussen Galantis en Wrabel ons wat in de war brengt. De tekst vloeide duidelijk uit Wrabel zijn pen en ook het meerstemmige hoorden we eerder in zijn werk. Beats en strijkers worden voorzien door Galantis en zijn ofwel teveel ofwel te weinig aanwezig. Wanneer Wrabel zingt, is het veel te rustig om op te dansen, maar als als Galantis op de voorgrond treedt, gaat het singer-songwriter aspect verloren. Op “The Lake” proberen zowel Galantis als Wrabel een verhaal te vertellen en deze ondersteunen elkaar niet.

Galantis: Facebook / Instagram

Wrabel: Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1195 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis & Neon Trees - "Dreamteam"

De Zweden Christian Karlsson en Linus Eklöw vormen sinds 2012 een danceproject dat doorheen de jaren honderden miljoenen streams verzamelde. Van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “I Want You” (feat. Galantis)

Wie Icona Pop zegt, zegt “I Love It”. Die samenwerking met Charli XCX werd een megahit en kwam ondertussen al tien jaar…
InstagramLiveRecensies

BANNERS @ Botanique (Orangerie): Eén hit maakt het concert niet

Al sinds 2015 timmert BANNERS aan zijn weg naar het sterrendom. Met reeds een album en enkele ep’s op zak leek het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.