Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wrabel – “hurts like hell”

Singer-songwriter Wrabel is zelf nog niet doorgebroken, maar werkte wel al samen met enkele grote namen. Hij was te horen tijdens een prachtig duet op P!nk’s meest recente album en schreef mee aan ruim de helft van Kesha’s album dat vorige week uitkwam. Vorig jaar bracht de Amerikaan one of those happy people uit en die ep deed ons uitkijken naar meer muziek. Persoonlijke, maar herkenbare popsongs met hier en daar een onverwachte twist, zijn inmiddels de handtekening geworden van Wrabel. Diezelfde handtekening zette hij onlangs ook onder “Mean It” en “Moon Rider”, opnieuw twee samenwerkingen, dit keer met respectievelijk dj trio Cash Cash en producer Jai Wolf.

Mocht je Wrabel toevallig al live gezien hebben tijdens een doortocht van het Amerikaanse continent, dan ken je “hurts like hell” misschien al aangezien de zanger het al jaren live speelt. Wrabel schrijft nummers met inhoud en ook deze is geen uitzondering. Het lied gaat over een oude geliefde die nog door je hoofd spookt en misschien al iemand nieuw heeft leren kennen. Het lied kent een mooie muzikale opbouw die samen met emoties een hoogtepunt bereikt. “hurts like hell” is niet het beste Wrabel nummer, maar een mooi extraatje aan zijn discografie.

Wrabel brengt steeds meer nummers uit op een vrij hoog tempo, dus er zou best wel eens een nieuwe ep of zelfs langspeler kunnen zitten aankomen.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

5 februari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief