Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Louis The Child ft. Wrabel – “Too Close”

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Louis The Child geen kind dat Louis noemt. Het is een DJ-duo uit Chicago bestaande uit Robby Hauldren en Frederic Kennett. De twee zijn helemaal niet te vergelijken met andere DJ-duo’s zoals The Chainsmokers of onze Belgische ‘trots’ Dimitri Vegas & Like Mike die de ene hit aan de andere lijmen. Het duo speelde al in een overvolle Botanique en werkte al samen met onder andere Icona Pop, Elohim en Max. Voor hun nieuwste single werken ze samen met Wrabel. Die is momenteel druk aan touren met P!nk en brengt elke avond (behalve op Rock Werchter) samen het prachtige duet dat op P!nk’s meest recente album staat. De Amerikaan heeft nog geen langspeler uitgebracht, maar voor wie toch al wil beginnen met luisteren naar de warme stem van Wrabel raden wij “The Village” aan.

“Too Close” is een typisch Louis The Child nummer waarvoor Wrabel zijn stem uitleende aan het duo. Die stem doet zo nu en dan denken aan Sam Smith. Het nummer heeft een goede opbouw en bouwt op naar verschillende climaxen. Terwijl de beats ons dicht tegen andere willen doen dansen, zingt Wrabel dat hij dat niet wilt. Hij vraagt zich af hoe vrienden te zijn terwijl hij meer wil. Moeten wij ook toegeven dat wij op het einde een iets grotere climax hadden gewild, maar we kunnen toch al onze benen losgooien op deze beats.

Louis The Child: FacebookInstagramWebsite

Wrabel: FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1122 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

BANNERS @ Botanique (Orangerie): Eén hit maakt het concert niet

Al sinds 2015 timmert BANNERS aan zijn weg naar het sterrendom. Met reeds een album en enkele ep’s op zak leek het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wrabel - these words are all for you (★★): Voorspelbare meligheid

Hij is er lang aan bezig geweest, maar de debuutplaat van Wrabel is er eindelijk. Er staan nummers op die intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wrabel – “back to back” (feat. Duncan Laurence)

De Amerikaanse singer-songwriter Wrabel timmert al sinds 2014 aan zijn carrière en toch zal hij pas dit jaar zijn debuutalbum uitbrengen. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.