Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cash Cash ft. Wrabel – “Mean It”

Vorig jaar streek P!nk niet alleen neer op de Werchterweide, maar bracht ze een tweede album in tweeënhalf jaar uit. Op Hurts 2B Human stonden redelijk wat samenwerkingen. Zo werkte de zangeres voor “Can We Pretend” samen met dj trio Cash Cash. Met Wrabel nam ze het prachtige “90 Days” op en ook one of those happy people (de ep die hij vorig jaar uitbracht) vonden we meer dan aangenaam. Of P!nk de twee artiesten samenbracht weten we niet, maar de dj’s hebben nu een nummer opgenomen met Wrabel. P!nk en Wrabel zijn verre van de enige twee waarmee de mannen van Cash Cash al samenwerkten. Ze werkten ook al samen met onder andere Bebe Rexha, Sofia Reyes of Nasri van MAGIC! en remixten ook al nummers voor onder meer boysband Why Don’t We.

“Mean It” is de perfecte mix tussen Cash Cash en Wrabel. De goeie tekst en hoge stem zijn afkomstig van Wrabel, maar in de opbouw van het nummer herkennen we zowel de zanger als de dj’s. Een goeie samenwerking dus! Het nummer bevat niet gewoon wat holle beats, maar een smaakvolle portie elektronica. Bovendien word je van het nummer vrijwel meteen vrolijk en is stilzitten moeilijk. “Mean It” had een zomerhit kunnen worden, maar daarvoor zijn de mannen zes maanden te vroeg of te laat.

Cash Cash: Facebook / Instagram / Website

Wrabel: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1122 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

BANNERS @ Botanique (Orangerie): Eén hit maakt het concert niet

Al sinds 2015 timmert BANNERS aan zijn weg naar het sterrendom. Met reeds een album en enkele ep’s op zak leek het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wrabel - these words are all for you (★★): Voorspelbare meligheid

Hij is er lang aan bezig geweest, maar de debuutplaat van Wrabel is er eindelijk. Er staan nummers op die intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wrabel – “back to back” (feat. Duncan Laurence)

De Amerikaanse singer-songwriter Wrabel timmert al sinds 2014 aan zijn carrière en toch zal hij pas dit jaar zijn debuutalbum uitbrengen. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.