Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cash Cash ft. Wrabel – “Mean It”

Vorig jaar streek P!nk niet alleen neer op de Werchterweide, maar bracht ze een tweede album in tweeënhalf jaar uit. Op Hurts 2B Human stonden redelijk wat samenwerkingen. Zo werkte de zangeres voor “Can We Pretend” samen met dj trio Cash Cash. Met Wrabel nam ze het prachtige “90 Days” op en ook one of those happy people (de ep die hij vorig jaar uitbracht) vonden we meer dan aangenaam. Of P!nk de twee artiesten samenbracht weten we niet, maar de dj’s hebben nu een nummer opgenomen met Wrabel. P!nk en Wrabel zijn verre van de enige twee waarmee de mannen van Cash Cash al samenwerkten. Ze werkten ook al samen met onder andere Bebe Rexha, Sofia Reyes of Nasri van MAGIC! en remixten ook al nummers voor onder meer boysband Why Don’t We.

“Mean It” is de perfecte mix tussen Cash Cash en Wrabel. De goeie tekst en hoge stem zijn afkomstig van Wrabel, maar in de opbouw van het nummer herkennen we zowel de zanger als de dj’s. Een goeie samenwerking dus! Het nummer bevat niet gewoon wat holle beats, maar een smaakvolle portie elektronica. Bovendien word je van het nummer vrijwel meteen vrolijk en is stilzitten moeilijk. “Mean It” had een zomerhit kunnen worden, maar daarvoor zijn de mannen zes maanden te vroeg of te laat.

Cash Cash: Facebook / Instagram / Website

Wrabel: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

26 januari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief