Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Comic Trip”

© CPU – Jan Van Hecke

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons. Met debuutalbum Montbray mocht de zangeres vrijwel elk podium in België trotseren, en ook op de radio surften nummers als “Walk Walk“, “Let It All Burn” en “Girls” gretig over de golven. Van een lange rustpauze is er geen sprake, want nu komt Sylvie Kreusch al met een nieuw solonummer. Eerder dit jaar was ze overigens nog eens te horen aan de zijde van Maarten Devoldere op “Popcorn” van Warhaus.

De zon aarzelde de afgelopen weken een beetje, maar dankzij Sylvie Kreusch begint ze op “Comic Trip” toch wat feller te schijnen. Het zomerse nummer ligt qua vibe wat in het verlengde van “Let It All Burn” met een ruwer rockkantje, al is het hier niet meteen de grootste meezinger. De spanning zit er echter van het begin opnieuw in en de gelaagde muziek laat ruimte voor zowel subtielere als harde instrumenten en zang. “Comic Trip” is als een wervelwind waarin de nodige chaos gecreëerd wordt en Sylvie Kreusch je hand vasthoudt om je door de storm naar de andere kant te leiden.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1212 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus - "Popcorn" (feat. Sylvie Kreusch)

Warhaus nam ons vorig jaar op Ha Ha Heartbreak mee door het verwerkingsproces van een een gebroken hart. Op opener “Open Window” liet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.