Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Let It All Burn”

© CPU – Jan Van Hecke

Sylvie Kreusch passeerde al in verschillende gedaantes op de radio, maar ondertussen is de ex-Soldier’s Heart en ex-Warhaus zangeres toch wel een vaste waarde aan het worden in haar eentje. Zowel in 2019 als in 2020 bracht de muzikante een ep uit: de eerste goed gevuld met hitjes en de tweede slechts in beperkte mate op streamingsdiensten terug te vinden. Wie “There Goes Everybody” en “Like A Fire” wilt horen, zal Wild Love op vinyl moeten kopen. Voor wie geen platenspeler heeft en toch nieuwe Sylvie Kreusch nummers wilt horen hebben we ook goed nieuws, want er zit een eerste langspeler aan te komen. Enkele maanden geleden kregen we al “All Of Me” te horen en gecombineerd met voorgaand werk liggen de verwachtingen vandaag hoog.

Percussie en zweverige zang, we kregen het al eerder te horen, maar ook op het nieuwe “Let It All Burn” gebruikt Sylvie deze ingrediënten. Het is dus een typisch Kreuschlied dat naar goeie gewoonte dansbaar is, maar in tegenstelling tot veel van haar andere nummers ontbreekt hier dat tikkeltje meer, zoals een zwoele blazer of zachte strijkers die de boel inkleuren. Sylvie Kreusch stelt wat teleur deze keer met een lied dat (te) repetitief is en ironisch genoeg lijkt “Let It All Burn” vuur te missen.

Vandaag (9 juli) speelt Sylvie Kreusch in Beveren, maar ze is op 17 juli ook te zien in Mechelen, op 31 juli in Gent en op 21 augustus in Sint-Niklaas. Meer info vind je hier.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

STIKSTOF, Kae Tempest, Sylvie Kreusch en Tsar B @ Gent Jazz: Kaetamine

Op vrijdagavond kan het weekend worden ingezet en in Gent doen ze dat al eens graag met een feestje. Terwijl in het…
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 2): Brugge in vuur en vlam

Het Cactusfestival startte op zijn openingsdag met een domper van jewelste door de afzegging van Robert Plant & Alison Krauss. Belle and…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.