Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Walk Walk”

© CPU – Jan Van Hecke

Begin november verschijnt de eerste sololangspeler van Sylvie Kreusch. Solo bracht ze eerder al twee ep’s uit met daarop tal van leuke en sterke songs. Ook live wist ze al te overtuigen met haar opzwepende muziek en betoverende bewegingen en voor wie Kreusch nog niet eerder live aan het werk zag is er ook goed nieuws. Eerder deze week kondigde ze een tournee aan doorheen Vlaanderen en Europa, tijdens die optredens zal ze Montbray voorstellen en laat ons hopen dat nieuwe single “Walk Walk” ook live tot zijn recht weet te komen.

Met zacht gehum wordt “Walk Walk” leven in geblazen en zo komt de zwoele aard ervan meteen naar boven. Toch is het ook een enorm aanstekelijk nummer en ga je al gauw ‘walk walk walk walk’ meezingen. De strijkers voegen wat meer emotie toe aan de muziek en zorgen voor een dopamine shot. De huilende honden op de achtergrond maken het eventjes wat vreemd, maar zo wordt “Walk Walk” eveneens de ideale soundtrack voor een wandeling met je hond. Op deze manier kan je met een glimlach op je gezicht en je favoriete viervoeter aan je zijde over straat wandelen.

Op 5 november verschijnt Montbray en op 25 en 26 november staat Sylvie Kreusch als voorprogramma van Balthazar in de Lotto Arena. De dag erna trapt Kreusch haar solotournee af in Brussel, voor meer info over die tournee verwijzen we je door naar haar facebookpagina.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1020 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Sylvie Kreusch @ Ancienne Belgique (AB): Rock-'n-roll-ster

We moeten het zeggen zoals het is: als je Sylvie Kreusch als muziekliefhebber anno 2023 nog niet live aan het werk had…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons en meer naar Live /s Live 2023!

De affiche van Live /s Live krijgt vandaag een kleine upgrade. Op zaterdag 24 juni krijgen The War on Drugs, Balthazar en…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2022 volgens verschillende Belgische en Nederlandse artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.