banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Walk Walk”

© CPU – Jan Van Hecke

Begin november verschijnt de eerste sololangspeler van Sylvie Kreusch. Solo bracht ze eerder al twee ep’s uit met daarop tal van leuke en sterke songs. Ook live wist ze al te overtuigen met haar opzwepende muziek en betoverende bewegingen en voor wie Kreusch nog niet eerder live aan het werk zag is er ook goed nieuws. Eerder deze week kondigde ze een tournee aan doorheen Vlaanderen en Europa, tijdens die optredens zal ze Montbray voorstellen en laat ons hopen dat nieuwe single “Walk Walk” ook live tot zijn recht weet te komen.

Met zacht gehum wordt “Walk Walk” leven in geblazen en zo komt de zwoele aard ervan meteen naar boven. Toch is het ook een enorm aanstekelijk nummer en ga je al gauw ‘walk walk walk walk’ meezingen. De strijkers voegen wat meer emotie toe aan de muziek en zorgen voor een dopamine shot. De huilende honden op de achtergrond maken het eventjes wat vreemd, maar zo wordt “Walk Walk” eveneens de ideale soundtrack voor een wandeling met je hond. Op deze manier kan je met een glimlach op je gezicht en je favoriete viervoeter aan je zijde over straat wandelen.

Op 5 november verschijnt Montbray en op 25 en 26 november staat Sylvie Kreusch als voorprogramma van Balthazar in de Lotto Arena. De dag erna trapt Kreusch haar solotournee af in Brussel, voor meer info over die tournee verwijzen we je door naar haar facebookpagina.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Balthazar @ Lotto Arena: De speeltijd is voorbij

Nooit eerder was de honger naar Balthazar groter dan in 2021. Geen wonder, want op twee jaar tijd loste de band rond…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sylvie Kreusch - Montbray (★★★★): Warm gebroken hart

We leerden haar kennen als frontvrouw van Soldier’s Heart, maar intussen is Sylvie Kreusch al enkele jaren de zwoelste solozangeres van dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Haunting Melody"

Nog een aantal nachtjes slapen en dan laat Sylvie Kreusch eindelijk haar langverwachte debuutplaat op de wereld los. Dat Montbray een uitstekend album zal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.