Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. – “ten” (feat. Jozzy)

© CPU – Toon Miermans

De passage op Rock Werchter in ons eigen Belgenlandje is waarschijnlijk een van de meest legendarische momenten van de festivalzomer van Fred again.. geweest. ‘Wegens groot succes verlengd’ moet de Britse dj-producer gedacht hebben, want een luttele twee maand later besloot hij om de ING Arena in Brussel op en neer te laten gaan. Het is meer dan duidelijk dat de hype rond Fred again.. nog niet over is en zo weet de man keer op keer groter succes te boeken. Waar het wel gedaan mee is, zijn de Actual Life-albums waarmee hij ons doorheen en na de coronaperiode loodste. Het was dus wel spannend met wat voor nieuws hij zou komen, zeker toen hij ons samen met Brian Eno volledig in trance bracht met Secret LifeGeen zorgen, Fred is er nog steeds om ons te laten dansen en dat deden we dan ook met “adore u“. En dat is ook met “ten” niet anders.

Het eerste wat door je hoofd zal gaan na het luisteren van “ten”, is gegarandeerd ‘vibes’. Verwacht geen heuse dansklepper als “Jungle” of “Delilah (pull me out of this)“, maar eerder een vlot en zacht dansnummer dat ons even laat bekomen van het wild rondspringen. Rustig worden we klaargestoomd op het heen en weer boppen terwijl de vocals van Amerikaans songwriter Jozzy ons begeleiden naar de dansvloer. Op zijn nieuwste single speelt Fred again.. met het tempo, waardoor we enkele pauzes krijgen om ons energieniveau volledig te laten herladen. Dit is zeker niet storend, gezien het voor voldoende variatie in de song zorgt. Het is zowat het perfecte nummer om naar of van een feestje te komen om volop in de mood te geraken, of juist nog wat na te genieten van een avondje dansen. Met “ten” houdt Fred again.. ons op de dansvloer, of toch dichtbij genoeg om die plaats terug in te nemen.

Fred again..: Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website
Jozzy: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

149 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN - "NEIGHBOURS"

Voor BERWYN breken er interessante maanden aan. We volgen de in Trinidad en Tobago geboren artiest al geruime tijd en doorheen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.