Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. – “Delilah (pull me out of this)”

© CPU – Leni Sonck

Als we iemand zouden moeten bekronen met de titel ‘revelatie van 2022’, dan komt Fred again.. zeker in aanmerking. Sinds de jonge Brit uit de schaduw trad, speelt hij zich overal waar hij komt in de schijnwerpers. Dat hij dan ook werd bekroond tot een van de beste acts van afgelopen festivalzomer, konden ook wij aan den lijve ondervinden op Pukkelpop. Het was overigens door al die shows dat zijn derde album Actual Life 3 enkele weken moest worden uitgesteld, maar dat compenseert de man nu door tal van singles uit te brengen. Zo ontpopten “Danielle (smile on my face)” en “Kammy (like i do)” zich al tot hitjes, en lijkt ook deze nieuwe “Delilah (pull me out of this)” een zekerheidje in de setlist te worden.

De stemsample waar Fred op “Danielle (pull me out of this)” mee aan de slag ging, is er eentje uit “Lost Keys” van Delilah Montagu. Op zich al een mooie naam, en dat het nummer ook gecoproducet werd door Four Tet en Skrillex, maakt het plaatje compleet. Zo werd deze creatie een uptempo track, die het onmogelijk maakt om stil te staan. De bassen laten je trommelvliezen trillen en het geheel heeft een soort hypnotiserend effect. Het ziet er dan ook naar uit dat “Delilah (pull me out of this)” voor de rest van de dag in je hoofd zal zitten, maar ook voor een gigantische energie-explosie zal zorgen tijdens concerten. Fred again.. doet het met andere woorden opnieuw, en dus het zou ons niet verbazen als de man dankzij deze single nóg meer fans vergaart.

Actual Life 3 verschijnt op 28 oktober. Op 1 december staat Fred again.. in de Ancienne Belgique in Brussel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fred again.. en Stormzy eerste headliners van Pukkelpop 2024!

Bij Pukkelpop zijn ze eindelijk uit hun welverdiende winterslaap gekropen. Echt slapen zat er hoe dan ook niet in voor de organisatie,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.