Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. – “Jungle”

© CPU – Leni Sonck

Er zijn niet heel veel artiesten die ons continu weten te benieuwen en doen wensen naar nieuwe muziek, maar Fred again.. slaagt daar wel in. De Londense producer maakt consistent grote indruk op ons met nummers die vaak een intrigerende combinatie van dansbaar en melancholisch zijn, een beetje alsof je in de club staat terwijl je eigenlijk niet zo goed weet of je vrolijk of verdrietig bent. Dat melancholische laat Fred again.. echter even los op zijn nieuwste single “Jungle” waarop hij ons meeneemt naar een plakkerige disco waar geen ruimte is voor verdriet!

Op verschillende festivals heeft Fred again.. zijn fans al voorproefjes van “Jungle” gegeven, dat met positieve gevoelens werd ontvangen. Nu het hele lied uit is, snappen wij dat heel goed. “Jungle” is namelijk opnieuw een ontzettend strak geproduceerd nummer van de Brit met flink wat dance breaks waar we niet stil van kunnen blijven zitten! De beat van het nummer, wat ook “Immortal” van Ellen Duhé sampled, voelt bijna hypnotiserend aan. “Jungle” is het ideale lied om deze zomer op te zweten en jezelf in te verliezen in een bloedhete club.

Op 19 augustus staat Fred again.. op een uitverkocht Lowlands. Twee dagen later, op 21 augustus, treedt hij op op Pukkelpop.

Facebook / Instagram / SoundCloud / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

258 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

The Blaze @ Vorst Nationaal: Grootstedelijke jungle

Bij The Blaze draait het niet enkel en alleen om het auditieve, maar het visuele aspect speelt een zo goed als even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.