FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Harry Styles komt naar Werchter in 2023!

Ze zijn er vroeg bij in Werchter dit jaar! Het festivalseizoen van 2022 loopt voorzichtig op z’n einde, maar daar is alweer een nieuwe aankondiging voor volgend jaar. Zo zal niemand minder dan wereldster Harry Styles op zaterdag 24 juni afzakken naar Werchter. De Brit, die jarenlang tienerharten sneller deed slaan bij One Direction, toont sinds enige tijd ook al aan dat hij perfect solo een sterke show kan neerzetten. Met drie platen onder de arm, waarvan de laatste Harry’s House onlangs nog verscheen, zette hij enkele maanden geleden het Sportpaleis nog op z’n kop, maar in 2023 wordt de Harry-mania dus nóg groter. In Nederland staat de Johan Cruijff ArenA op het programma (op 5 juni), bij ons dus Festivalpark Werchter.

De ticketverkoop start volgende week vrijdag, 2 september, om 10:00. De voorverkoop start een dagje vroeger. Voor een ticket ben je 95 euro kwijt, een plekje in de Front Circle kost 120 euro. Om nog dichterbij te staan, in de pods voor het podium, moet je 159 euro neerleggen. Als voorprogramma neemt Harry Styles de dames van Wet Leg mee. Voor alle info verwijzen we je graag door naar de website van organisator Live Nation Belgium.

1758 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Alice and Jack (Florence Pugh & Harry Styles) - "With You All The Time"

Don’t Worry Darling. De film waar iedereen het al wekenlang over heeft. Niet per se omdat het zo’n cinematografisch meesterwerk is, maar…
LiveRecensies

Harry Styles @ Sportpaleis: Van popicoon tot rockster

We hebben er even moeten op wachten, maar de uitgestelde tour van popicoon Harry Styles hield gisterenavond halt in Antwerpen. Wie de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.