Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sweats – “Vibration Machines”

© CPU – Jan Van Hecke

Het wordt langzaamaan tijd dat Sweats eens begint door te breken. De oestrogeenrijke groep wist al een hele tijd geleden onze aandacht te trekken met nummers als “Sluts” en bij uitbreiding SWEATS, de eerste ep van het gelijknamige muziekproject. Repetitieve teksten, sensualiteit en stevige elektronica maken er de perfecte muziek van om op te dansen in een donkere club, dus het is niet toevallig dat ze eerder dit jaar “in the club” uitbrachten. Ondertussen zijn de clubs terug open en dat wordt gevierd met een nieuwe single.

“Vibration Machines” is iets zachter dan we gewoon zijn van Sweats, al heeft het ook zeker zijn vuile kant en blijft het dansbaar. Het voelt aan als een nummer dat op een feestje wordt gespeeld dat al over zijn hoogtepunt is, maar waarop er toch nog enkele mensen stevig staan te feesten. De die hard-dansers zullen hun zwoelere moves kunnen bovenhalen, want ondanks dat het sensuele nooit helemaal doorbreekt, schuilt het wel constant om de hoek. “Vibration Machines” is een lied waarop het vuile met het sensuele wordt gecombineerd en dat op een manier waarop alleen Sweats dat kan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

We Are Open (dag 2) @ Trix: En er werd gedanst

Nadat op de vrijdag van We Are Open met Jazz Brak, RONKER en Kleine Crack & Slagter al heel wat mooie namen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lander & Adriaan, Meltheads, Heisa en meer Belgisch talent op We Are Open 2023!

Het is een jaarlijkse traditie van de Antwerpse concertzaal Trix om in februari twee dagen de deuren te openen voor de spannendste,…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ Ancienne Belgique (AB): Vol van MEROL

Stel dat een of ander tijdschrift binnenkort op zoek gaat naar de icoon van 2022, dan kunnen wij MEROL sterk aanbevelen. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.