Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sweats – “in the club”

© CPU – Jan Van Hecke

Dansen tot je je kapot zweet is geen grote uitdaging op de muziek van Sweats. De ‘oestrogeengestookte beats’, zoals het viertal ze zelf omschrijft, die rechtstreeks afkomstig zijn uit een middenklassekelder hebben voorlopig nog geen grote potten gebroken, maar dat komt mogelijks nog! Stien Bovijn, Lotte Lauwers, Kaat Schiltz en Aram Santy hebben voorlopig één ep op hun naam staan en traden daarmee al op in onder meer het OLT Rivierenhof en op onze Dansende Beren Showcase in Brussel. De groep heeft een rooskleurige toekomst in het vooruitzicht en misschien zetten ze met “in the club” nog een stapje verder in die richting.

‘Everynight I go to the club, I go clubbing in a club called club’ is een van de nieuwe slagzinnen van Sweats en het is er alweer eentje die snel blijft hangen. De snelle beats en blazende synths doen de temperatuur snel toenemen en zorgen voor een exponentiële groei van de knaldrang. Voorlopig is het nog even wachten vooraleer we weer zorgeloos in het nachtleven kunnen gaan clubben in een club die club heet, maar tot die tijd wordt het losgaan op “in the club” in onze woonkamer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

We Are Open (dag 2) @ Trix: En er werd gedanst

Nadat op de vrijdag van We Are Open met Jazz Brak, RONKER en Kleine Crack & Slagter al heel wat mooie namen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lander & Adriaan, Meltheads, Heisa en meer Belgisch talent op We Are Open 2023!

Het is een jaarlijkse traditie van de Antwerpse concertzaal Trix om in februari twee dagen de deuren te openen voor de spannendste,…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ Ancienne Belgique (AB): Vol van MEROL

Stel dat een of ander tijdschrift binnenkort op zoek gaat naar de icoon van 2022, dan kunnen wij MEROL sterk aanbevelen. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.