FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lander & Adriaan, Meltheads, Heisa en meer Belgisch talent op We Are Open 2023!

© CPU – Peter Verstraeten

Het is een jaarlijkse traditie van de Antwerpse concertzaal Trix om in februari twee dagen de deuren te openen voor de spannendste, nieuwe Belgische acts. Ook in 2023 kan je er op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari terecht om voor zeer democratische prijzen de grote namen van morgen aan het werk te zien. De grote blikvangers van de volgende editie zijn zonder twijfel Lander & Adriaan, die steeds midden in het publiek spelen en daarmee telkens de boel op stelten zetten. Verder is het ook uitkijken naar Meltheads, die dankzij hun hit “Naïef” helemaal doorbraken, maar ook de Nederlandstalige hiphop van Simon, de eerste soloshow van Jazz Brak (lid van Stikstof), de intrigerende Martha Da’ro, de Belgisch-Portugese hiphop chouchou Blu Samu, De Nieuwe Lichting-winnaar Shaka Shams en de ludieke noiserock van Heisa.

Daarnaast kunnen we de Brusselse soulstem STACE, de ravissante popfee Mia Lena, het luidruchtige Sweats, de muzikale schot-in-je-buik RONKER en de sappige deuntjes van The Yummy Mouths alleen maar aanraden. Zij pronkten in het verleden al op een van onze evenementen en toonden daar al dat ze voor grotere podia voorbestemd zijn. Verder ontvangt Trix ook 30,000 Monkies, Ada Oda, Annabel Lee, CLARA! (DJ), Comité Hypnotisé, Egidius, Faisal & Friends, GITZWART (live), Gros Coeur, K.ZIA, Kleine Crack & Slagter, LEESE (live), Lennart Heyndels, Lolita B2B Brennt (live), Marcel, Mayorga, Nikitch & Kuna Maze, Oriana Ikomo, Pega, Pruillip, RRita Rashari (DJ), Softboy, SPACEBABYMADCHA, Stacks, Tuff Guac, Use Knife en Yooth B2B DJ Insecure.

Combitickets voor We Aren Open zijn reeds verkrijgbaar voor een zeer democratische prijs van 28 euro voor -26-jarigen en 30 euro voor 26-plussers. Een zeer aanlokkelijke prijs om de toekomst van de Belgische industrie aan het werk te zien. Dagtickets gaan in verkoop van zodra de dagindeling bekendgemaakt wordt.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oriana Ikomo - "IMMA PLEASER"

Als laureaat van Sound Track 2023 is Oriana Ikomo een naam om dit jaar in de gaten te houden. Twee jaar geleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jazz Brak - "SAL TYP"

Februari kent dit jaar een dagje extra en daar maakt Jazz Brak dankbaar gebruik van om de wereld te trakteren op een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RONKER - "Slow Murder"

Anderhalf jaar geleden voorspelden we al dat RONKER een veelbelovende carrière tegemoet ging. De thrashy hardcorepunkband uit de Denderstreek heeft snel terrein…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.