FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lander & Adriaan, Meltheads, Heisa en meer Belgisch talent op We Are Open 2023!

© CPU – Peter Verstraeten

Het is een jaarlijkse traditie van de Antwerpse concertzaal Trix om in februari twee dagen de deuren te openen voor de spannendste, nieuwe Belgische acts. Ook in 2023 kan je er op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari terecht om voor zeer democratische prijzen de grote namen van morgen aan het werk te zien. De grote blikvangers van de volgende editie zijn zonder twijfel Lander & Adriaan, die steeds midden in het publiek spelen en daarmee telkens de boel op stelten zetten. Verder is het ook uitkijken naar Meltheads, die dankzij hun hit “Naïef” helemaal doorbraken, maar ook de Nederlandstalige hiphop van Simon, de eerste soloshow van Jazz Brak (lid van Stikstof), de intrigerende Martha Da’ro, de Belgisch-Portugese hiphop chouchou Blu Samu, De Nieuwe Lichting-winnaar Shaka Shams en de ludieke noiserock van Heisa.

Daarnaast kunnen we de Brusselse soulstem STACE, de ravissante popfee Mia Lena, het luidruchtige Sweats, de muzikale schot-in-je-buik RONKER en de sappige deuntjes van The Yummy Mouths alleen maar aanraden. Zij pronkten in het verleden al op een van onze evenementen en toonden daar al dat ze voor grotere podia voorbestemd zijn. Verder ontvangt Trix ook 30,000 Monkies, Ada Oda, Annabel Lee, CLARA! (DJ), Comité Hypnotisé, Egidius, Faisal & Friends, GITZWART (live), Gros Coeur, K.ZIA, Kleine Crack & Slagter, LEESE (live), Lennart Heyndels, Lolita B2B Brennt (live), Marcel, Mayorga, Nikitch & Kuna Maze, Oriana Ikomo, Pega, Pruillip, RRita Rashari (DJ), Softboy, SPACEBABYMADCHA, Stacks, Tuff Guac, Use Knife en Yooth B2B DJ Insecure.

Combitickets voor We Aren Open zijn reeds verkrijgbaar voor een zeer democratische prijs van 28 euro voor -26-jarigen en 30 euro voor 26-plussers. Een zeer aanlokkelijke prijs om de toekomst van de Belgische industrie aan het werk te zien. Dagtickets gaan in verkoop van zodra de dagindeling bekendgemaakt wordt.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jazz Brak - BRAK (★★★★): De kleerkast van Jazz Brak

Jazz Brak is niet meer alleen ‘diene’ van STIKSTOF. De Brusselaar besloot dat het tijd was voor een volwaardige solocarrière. Naast enkele…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Jazz Brak: 'Ik wilde tonen dat ik ook alleen een sterk nummer vol kan schrijven en rappen'

Eén samenwerking met Zwangere Guy en één met Astrofisiks: zoveel schiet er nog over van het Brusselse hiphopcollectief STIKSTOF op de debuutplaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.