Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manchester Orchestra – “Never Ending”

Dat Manchester Orchestra met The Million Masks of God kans maakt om in de eindejaarslijstjes terecht te komen, staat nu al vast. Toch blijkt de band het daar voorlopig niet bij te houden. Voor de soundtrack van Dark Nights: Death Metal maakte de band met “Never Ending” een gloednieuw nummer. Het is niet de eerste single uit die soundtrack, want eerder kon je ook al nieuwe muziek van Mastodon, Chelsea Wolfe, Denzel Curry en Maria Brink horen. De soundtrack verschijnt op 18 juni en daarop vinden we ook nog gloednieuw werk van Soccer Mommy en IDLES terug. Daarop is het nog even wachten, dus nu eerst Manchester Orchestra.

Waar Manchester Orchestra altijd goed in is geweest, is het opbouwen van nummers. Dat is op “Never Ending” niet anders. De single begint erg dromerig met een mysterieuze sound, maar na een tijd breekt de song volledig open. De track is dus veel steviger dan hun album en dat horen we ook al eens graag. De sludgy sound en hevige riffs die dan plots het lied openbreken, doen ons al snel watertanden. Manchester Orchestra speelt in op de emoties en laat je vooral een gevoel van genot beleven. De band moest een epische song maken voor de soundtrack en is daar zeker in geslaagd.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy - "Kissing In The Rain"

Superhelden en rockmuziek: het is niet de combinatie die we verdienen, maar wel een die we nodig hebben. Dark Nights: Death Metal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "Bad Luck" (feat. PlayThatBoiZay)

Het is de droom van menig rapper om een meme-liedje in je schoot geworpen te krijgen. Dat kreeg rapper Denzel Curry uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mastodon - "Forged by Neron"

Mastodon, de hedendaagse keizer van de Amerikaanse metalscene, is terug met een nieuw nummer. Helaas is “Forged by Neron” niet gekoppeld aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.