Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel – “Who?!”

Net als in 2019 trakteert Miss Angel ons nog op de valreep van het jaar op een nieuwe single. Vorige keer was dat het fenomenale “Female Legend“, nu het stevige “Who?!”. Het volgt op “Mami Thats My Shit” en “Icky with da Sticky” waarmee de 23-jarige rapster een vrij rustig jaar afrondt. Drie singles is niet veel, maar het is ruimschoots voldoende voor wat Miss Angel probeert te vertellen. Hoewel je meerdere albums zou kunnen vullen over een thema als female empowerment slaagt Angel erin om het op drie nummers klaar te spelen.

Op “Who?!” vraagt Miss Angel ons wie er aan de top staat, en het antwoord is duidelijk nog steeds diezelfde female legend uit 2019. Op een harde beat van producer Mustapha The Chosen One laat de Ghetto Mami zich van haar mooiste kant zien, en intussen weten we al dat dit van toepassing is op ál haar kanten. De diepe, scherpe blazers uit de beat vormen een repetitief patroon waarop Miss Angel haar poëzie vastpint. Het resultaat is een oorwurm van jewelste die weer heerlijk door grime beïnvloed lijkt. Met zinnen als ‘pretty little miss, but I got two fists’ en ‘I don’t need bodyguards, my army is right here’ laat deze engel duidelijk horen dat er niet met haar te sollen valt. Wij zullen dat dan ook wijselijk niet proberen.

Hopelijk zet Miss Angel deze trend verder in 2021, want wij krijgen er alvast geen genoeg van!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

159 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Oude God"

Met de terugkeer van Pasi davert de Antwerpse hiphopscene op haar grondvesten. Gelukkig heeft hij daar zelf de ijzersterke fundamenten van gelegd…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Al Merai – “No Deviation”

Afgelopen kerstdag bracht de Antwerpse rapper Al Merai “Growin’ up fast” uit. Dat was geen alternatief kerstliedje – daarvoor kan je terecht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Patrice"

‘De Oude God is op retour!’, kondigde Pasi eind vorig jaar aan. De Antwerpse rapper met Congolese roots spreekt trouwens volledig in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.